© Jaume Olivet 2022

© Jaume Olivet 2022



PORTADES O CAPÇALERES DE L'ANY 2022

Aquests darrers 2 anys les portades mensuals han estat fetes per altres persones. L'any 2021 van ser 12 artístes amb 12 tècniques diferents i l'any 2020 van ser els Urban Sketchers de Terrassa.

HISTÒRIC DE CAPÇALERES:

Fotos de capçalera - Any 2021 - Fotos de capçalera - Any 2020
Fotos de capçalera - Any 2019 - Fotos de capçalera - Any 2018
Fotos de capçalera - Any 2017 - Fotos de capçalera - Any 2016
Fotos de capçalera - Any 2015 - Fotos de capçalera - Any 2014
Fotos de capçalera - Any 2013 - Fotos de capçalera - Any 2012
Fotos de capçalera - Any 2011 - Fotos de capçalera - Any 2010

Aquest 2022 seré jo qui s'encarregui, deixaré tranquill una estona als amics!

Faré servir alguns retrats que m'han fet aquest any passat i dibuixos/figures infantils que m'han marcat de petit i de no tant petit! A continuació teniu les fotos de portada d'aquest 2022 i després foto/resum d'anys anteriors. Espero que us agradi!

Bé vaig escriure que deixaria tranquills als amics... i no és cert, vaig tenir una altre idea boja i vaig decidir fer el següent:

"Els personatges visiten Terrassa"
Amb la particiació dels USK Terrassa




Podeu: Tornar a l'inici.



© Jaume Olivet 2022



© Jaume Olivet 2022



PLAYMOBIL

És una linea de joguines produïdes pel grup Bradstätter, amb seu a Zimdorf, Alemania. Fundada l'any 1876 inicialment es dedicava a la producció de cadenats.

L'any 1921 produïa principalment joguines metàl·liques i a l'any 1954 canvià i passà a dedicar-se als articles de plàstic. A principis dels anys 60, amb la pujada del preu del petroli i per tant del plàstic, les joguines de plàstics grans multipliquen per sis el seu preu i passen a ser un article de luxe. L'empresa va decidir tirar endavant el projecte que el seu dissenyador en cap, Hans Beck, tenia entre mans. Era quelcom petit (per tant no gaire costos) i amb multiples possibilitats de joc, ideal en temps de crisis!

Neix la línea de productes Playmobil, introduida a l'any a Nümberg a l'any 1974 i que començà a vendre's mundialment a l'any 1975.

(Tret de wiquipèdia)

EL RETRAT

El Retrat que he fet servir a la portada del mes de gener és de l'artista i amic: Fernando Font de Gayà

Podeu: Tornar a l'inici.





© Jaume Olivet 2022



VICKY EL VIKING

Vicky el víking és una sèrie de set llibres de literatura infantil de l'escriptor suec Runer Jonsson (1916-2006), que va obtenir el Premi del llibre de joventut alemany l'any 1965. A partir d'aquesta sèrie van realitzar-se les peces radiofòniques i la sèrie de televisió de l'estudi Zuiyo Enterprise Company, rebatejat més tard com a Nippon Animation.

El 2009 es va realitzar una adaptació cinematogràfica.

(Tret de wiquipèdia)

EL RETRAT

El Retrat que he fet servir a la portada del mes de febrer és de l'artista i amic: Jesús Guzmán

Podeu: Tornar a l'inici.



Vaig començar el mes de gener amb una portada feta amb ninos de playmobil, la idea inicial era fer servir els ninos tot l'any, però al segon mes ja l'he canviada. Ells 11 mesos que queden estaràn dedicats a dibuixos d'animació i còmic que van marcar-me quan era petit, i també ara que sóc una mica més gran!





© Jaume Olivet 2022



SUPER LÓPEZ

Superlópez és un personatge de ficció i una sèrie de còmics creat per Jan (Juan López Fernández).

El còmic neix l'any 1973, quan Juan López Fernández rep l'encàrrec de Euredit, una petita editorial de Barcelona, per a realitzar una paròdia de Superman. En un principi consta de 48 planes de format apaïsat, muds i en tinta negra. Però la seva creativitat va fer que desenvolupés un dibuix molt expressiu. Fou per tot això que posteriorment li arribà un nou encàrrec de l'Editorial Bruguera.

Una primera etapa a l'Editorial Bruguera es dota al dibuixant d'una llibertat que queda reflectida en el personatge dotant-lo de més personalitat. En una segona etapa, que neix de la col·laboració amb el guionista Efepé (Francisco Pérez Navarro), comença a tenir arguments més elaborats i complexos i es consolida la personalitat del personatge i la seva trajectòria posterior. Des de 1980, els arguments i els dibuixos són de Jan en solitari, i des de 2013, torna a col·laborar amb Efepé.

L'autor continua publicant nous àlbums del còmic, aconseguint superar els diferents canvis d'editorial i de format. En l'actualitat, l'estil peculiar amb el que s'expliquen les noves aventures deixen entreveure un procés evolutiu que el transforma en un personatge que no es pot considerar ni còmic clàssic ni excessivament modern, ja que conté un llenguatge i uns dibuixos que són difícilment classificables.

Es va fer una edició d'algunes historietes en català anomenada "Super Llopis". Aquest còmic s'ha traduït a l'alemany, el danès, el suec, el noruec i el gallec, i en 2018 se'n va fer Superlópez una pel·lícula dirigida per Javier Ruiz Caldera i protagonitzada per Dani Rovira.

(Tret de wiquipèdia)

EL RETRAT

El Retrat que he fet servir a la portada del mes de març és de l'artista i amiga: Apartat Nomspropis - Juana Risquez

Podeu: Tornar a l'inici.





© Jaume Olivet 2022



COM ENSINISTRAR UN DRAC

Els ninots de la portada estan trets d'aquesta pel·licula d'animació 3D dels Estats Units, basada en el llibre homònim de Cressida Cowell. Estranada al 2010 pels estudis Dreamworks Animation. La història se centra al voltant d'un adolescent viking, la seva vida al poblat, la lluita entre vikings i dracs i la seva amistat amb un Fúria Nocturna, un dels drac més perillossos! Si voleu saber més haureu de veure les 2 películes que han fet... de moment.

Un descubriment ja de gran que et fa tornar a l'infantesa i gaudir d'una bona estona davant de la caixa tonta!

EL RETRAT

El Retrat que he fet servir a la portada del mes d'abil és de l'artista i amic: Apartat Nomspropis - Jaume Rosell

Podeu: Tornar a l'inici.





© Jaume Olivet 2022



BOLA DE DRAC

Les Boles de Drac són 7 artefactes màgics tant en el manga com l'anime Bola de Drac que quan es reuneixen s'empren per invocar a un drac que concedeix un o més desitjos.

Aquest és un dels principals temes de la història, que no l'únic!, dels dibuicos animats escrits i il·lustrats per Akira Toriyama a la revista ShönenJump entre els anys 1984 i 1995. L'any 1986 s'estrena la seva adaptació a la petita pantalla. A casa nostra la sèrie Bola de drac i les continuacions bola de drac Z i Bola de Drac Super... van trionfar! Bé, a casa nostra i a tot el món!

(Tret de wiquipèdia)

EL RETRAT

El Retrat que he fet servir a la portada del mes de març és de la cantant i artista: Apartat Músics - Maria Betriu

Podeu: Tornar a l'inici.





© Jaume Olivet 2022



L'ABELLA MAIA

Si busco a la memòria uns dibuixos de la meva infantesa en trobo molts, però alguns d'ells més especials que d'altres: Heidi, Marco, Mazinger Z, Jacky i Nuca, els Picapedra, Vicky el viking, la formiga atòmica, l'os Yogui, Popeye, Tom i Jerry, els barrufets, tots els de Disney... Més tard en van arribar d'altres com: Bola de Drac, els Simpson, i un llarg etc.

Però cap com l'abella Maia!!!

Les aventures de l'abella Maia és un anime japonès del 1975 que recrea les aventures d'una abella anomenada Maia. La sèrie està basada en un llibre del 1912 de l'escriptor alemany per a infants Waldemar Bonsels.

"En un país multicolor
Nació una abeja bajo el sol
Y fue famosa en el lugar
Por su alegría y su bondad..."


Així començava la sèrie i és una cançó que tinc al cap des de ben petit.

EL RETRAT

Quan vaig posar a la portada el retrat que la Teresa em va fer, de cop em va venir al cap els dibuixos que l'acompanyen. Si l'abella Maia fos persona i hagués crescut a qui s'asemblaria? a la Teresa, segur! I sense cap dubte agafaria el seu "País multicolor" de la pantalla petita i amb llenç i pinzells faria una obra d'art com les que ens té acostumat!

El Retrat que he fet servir a la portada del mes d'abril és de l'artista i amiga: Apartat Nomspropis - Teresa Jordà

Podeu: Tornar a l'inici.





© Jaume Olivet 2022

MAZINGER Z

Qui no recorda les frases: Puños fuera! - Pechos puera! - Planeador abajo...
Qui no recorda els personatges: Koji Kabuto, Sayaka Yumi, al Baró Ashura...

Tota una generació davant del televisor veien aquesta sèrie de de manga del dibuixant japonès Go Nagai. Un dels precursors del gènere Mecha de robots gegants i manipulats per éssers humans.

El manga fou publicat a la revista setmanal Shöen Jump, entre el número 42 de 1972 i el 35 de 1973, abans de publicar-se en volums separats.

Mazinger Z és un gegantí súper robot construït amb un metall fictici anomenat "Aliatge Z", forjat a partir d'un nou element que només es troba en mines a la falda del Mont Fuji al Japó. El professor Juzo Kabuto construeix aquest mecha com a arma secreta contra les forces del mal, representades a la sèrie per les "Bèsties Mecàniques del Doctor Infern". Aquest és un alemany, membre d'un equip arqueològic japonès, que va descobrir les ruïnes d'una civilització anterior a la grega a l'Illa de Rodes; aquesta civilització tenia reminiscències dels antics micènics, i va rebre el nom d'Imperi Micènic a la sèrie.

Un dels seus descobriments fou que els micènics tenien un exèrcit de titans de metall d'uns 20 metres d'alçada (rememorant la llegenda grega de Talos). Al trobar prototips baix terra d'eixos titans que podien ser controlats a voluntat i en adonar-se'n del seu immens potencial al camp de batalla, el Doctor Infern es torna boig i mata a la resta de l'equip excepte al professor Kabuto que aconsegueix escapar i tornar al Japó on intenta advertir el món del perill imminent.

Mentrestant, el Doctor Infern estableix el seu quarter general a una illa mòbil amb la qual va navegant i planejant com utilitzar les Bèsties Mecàniques per a dominar el món. Per a evitar-ho, Kabuto construeix Mazinger Z i aconsegueix acabar-lo just abans de ser assassinat per una bomba col·locada per la mà dreta del Doctor Infern, el Baró Ashura. Mentre agonitza, informa de l'existència del robot i del seu ús al seu net Kouji Kabuto. Kouji es converteix en el pilot del robot, i des d'aleshores combat a cada episodi tant contra els monstres mecànics com contra els sequaços enviats pel Doctor Infern.

(Tret de wiquipèdia)

EL RETRAT

El retrat que he fet servir per aquesta portada de juliol 2022 és de l'amic i membre dels USK Terrassa: Apartat Nomspropis - Felip Planas

(Tret de wiquipèdia)
Podeu: Tornar a l'inici.





© Jaume Olivet 2022

HEIDI

Abuelito dime tu: ¿Qué sonidos son los que oigo yo?
Abuelito dime tu: ¿Por qué yo en la nube voy?
Dime: ¿Por qué huele el aire así?
Dime: ¿Por qué yo soy tan feliz? ...


Sí, ho reconeix al capítol on la Heidi torna al Alps i es retroba amb el Abuelito, vaig plorar, de fet estic plorant només del record!



La sèrie va ser produïda per la japonesa Zuiyo Eizo (més endavant convertida en Nippon Animation) i la cadena alemanya Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF).

La sèrie es va estrenar a Espanya el 1975 i va ser emesa per Televisió Espanyola, assolint un gran èxit en els espais d'animació d'aquest país. Posteriorment s'ha emès en altres cadenes, inclosa la versió traduïda de la televisió balear IB3 i la versió traduïda de la televisió valenciana Nou 2.

Heidi, una nena de cinc anys i òrfena de pare i mare, és portada per la seva tia Dete a les muntanyes de Suïssa a viure amb el seu avi quan considera que ja ha complert el seu deure. Al principi, el "Vell dels Alps", com és conegut en el poble, no està molt content per haver de cuidar de la nena. No obstant això, la tendresa de la seva neta fa que a poc a poc vagi canviant de caràcter, no només amb ell sinó amb la resta de la gent també.

Heidi ha descobert una vida meravellosa a la muntanya i no se'n vol anar, es fa amiga d'un pastoret anomenat Pere i junts passen agradables passeigs a les muntanyes amb les cabres. Heidi aviat es guanya l'estima de tots, sobretot l'àvia de Pere, una velleta dèbil i cega.

Malauradament, s'emporten una gran decepció quan Dete torna un dia per emportar-se Heidi amb ella, ja que assegura que ha trobat un treball molt bo a la ciutat de Frankfurt i allí Heidi farà de companya a la filla del senyor Sessemann. A la ciutat, Heidi descobreix que Clara va en cadira de rodes. Té molt bon cor i de seguida es fan amigues. En aquesta nova casa Heidi haurà d'aguantar a la senyoreta Rottenmeier, amb qui no tindrà mai bona relació.

Quan finalment torna a viure amb el seu avi en els Alps, Heidi rebrà la visita de Clara i la seva àvia. A les muntanyes passarà un miracle que serà una gran alegria per a tothom: per salvar una cabreta la Clara s'aixeca de la cadira de rodes i camina pel seu propi peu.

(Tret de wiquipèdia)

EL RETRAT

El Retrat que he fet servir a la portada del mes d'agost és de l'artista i amic: Apartat Nomspropis - Fernando Font de Gayà. El va fer amb motiu de la Fira modernista de l'any 2016

. Podeu: Tornar a l'inici.





© Jaume Olivet 2022

EL PETIT PRINCEP

El Petit Príncep (en francès Le Petit Prince) és l'obra més coneguda d'Antoine de Saint-Exupéry. Es tracta d'un conte poètic i filosòfic sota l'aparença d'un conte per a nens. La primera edició es va fer simultàniament en francès i en anglès a Nova York i va sortir el 6 d'abril de 1943.

La història narra la trobada entre un nen i un aviador, els diàlegs que tenen i com aquests fan replantejar la vida a l'adult. El llibre està il·lustrat amb dibuixos del mateix autor que formen part de la narració i que són tant o més coneguts que el conte. Cada capítol relata una trobada del petit príncep que resta perplex pel que fa al comportament absurd de les «persones grans»; cadascuna d'aquestes trobades pot ser llegida com una al·legoria.

El llenguatge, senzill i desposseït, destinat a ser comprès pels nens, és en realitat per al narrador el vehicle privilegiat d'una concepció simbòlica de la vida. Les aquarel·les, que formen part del text, participen d'aquesta puresa del llenguatge: nuesa i profunditat són les qualitats mestres de l'obra.

S'hi pot llegir una invitació de l'autor a trobar el nen en si mateix, ja que «totes les persones grans han estat al principi nens. (Però poques se'n recorden)». Èxit editorial, l'obra ha esdevingut un dels llibres més traduïts al món, i també s'han fet musicals sobre l'obra, com el de Nadal del 2014 a Barcelona, dirigit per Àngel Llàcer i Manu Guix.

(Tret de wiquipèdia)

EL RETRAT

El Retrat que he fet servir a la portada del mes de setembre, torna a ser de l'artista i amic: Apartat Nomspropis - Fernando Font de Gayà. És un troçet del dibuix que em va fer pel meu 25 aniversari!... Bé, d'acort, als 25 no em coneixia, va ser pels 50!!!

Podeu: Tornar a l'inici.





© Jaume Olivet 2022

LA PANTERA ROSA

La Pantera Rosa és un personatge de ficció creat per Friz Freleng. Inicialment havia d'acompanyar només la seqüència del títol de l'obertura de la pel·lícula de Blake Edwards, La Pantera Rosa, que tractava sobre el robatori d'un diamant amb aquest nom però va tenir èxit i va aparèixer a més llargmetratges, fins que va acabar protagonitzant la seva pròpia sèrie de dibuixos animats, The Pink Panther Show. Han aparegut posteriorment articles de marxandatge centrats en ella. També és conegut com a Nathu i Pangu a l'est i el sud d'Àsia, i com Paulchen Panther (petit Paul, la pantera) a Alemanya.

La sèrie respecta els requisits inicials: és un personatge mut, acompanyat per la música de Henry Mancini i que es caracteritza per l'elegància i la comicitat. El personatge es descriu com una pantera mascle antropomòrfic de pell Rosada, amb cabells blancs al morro, el ventre i l'interior de les orelles, és alt i prim, té dos braços amb mans de quatre dits incloent el polze, peus grans amb tres dits cada un (és biped, camina dempeus), i cua llarga, totes les seves extremitats són llargues i primes.La seva cara és allargada, amb quatre a sis bigotis sobre els llavis (Menys a Pink Panther and pals on no tenia cap), ulls grocs i celles negres (que de vegades semblen flotar sobre el seu), nas vermell (encara que en alguns episodis és negre), orelles també rosades. Té la capacitat d'emetre diversos sons amb la veu, així com de parlar (encara que això ho fa poques vegades), és més normal és veure'l fer gestos i moure la boca, a més de fer trucades i altres tasques que requereixen parlar.

És un personatge molt educat, un perfecte 'gentleman' britànic i de personalitat relaxada, encara que de vegades pot ser molt juganer i curiós, a més de perseverant quan es decideix a dur alguna cosa a terme. Rares vegades parla, normalment es comunica per gestos, cares i sons. És molt intel·ligent i traçut de vegades, però tot i això tendeix a ser bastant matusser; fuma cigarrets de tabac amb broquet i de vegades porta un vestit enganxat al cos, És impossible saber si el porta posat o, no ja que la seva aparença no canvia en cap dels casos.

Se’l compara amb el personatge Charlot, de Charles Chaplin, pel seu comportament, la seva educació refinada i la seva escassetat de paraules (que queda en evidència a Reel pink, últim curtmetratge de Pink Panther and Pals).

Forma de caminar: Després d'un temps, la Pantera Rosa va començar a mostrar una forma molt peculiar de caminar: després de fer un pas endavant, avança una petita distància donant un petit salt, sense canviar els peus de posició (un respecte a l'altre), després dona un altre pas i repeteix el procediment, de vegades camina lleugerament encorbat.

(Tret de wiquipèdia)

EL RETRAT

L'amic Jaume Rosell va fer la portada de l'agost de l'any 2020. Dintre de la portada habia aquest retrat meu.

Podeu: Tornar a l'inici.





© Jaume Olivet 2022

LUCKY LUKE

Lucky Luke és un personatge de ficció de còmic francobelga, creat per Morris a l'Almanach 1947, un número especial de la revista Spirou publicada el 1946, i publicat per primer cop en català a la revista Cavall Fort. Morris és ajudat a partir de 1955 per altres autors, el més famós dels quals és René Goscinny. Després de la mort de Morris les històries han estat dibuixades per Achdé.

El protagonista és un vaquer que parodia les aventures de l'oest americà. És un home tranquil, "més ràpid amb la pistola que la seva pròpia ombra" i que munta en Jolly Jumper, "el cavall més llest del món". Els seus enemics recurrents són els germans Dalton, que pensen només a aconseguir diners atracant bancs, l'alçada dels quals és inversament proporcional a la seva intel·ligència (el més baix, Joe, es desespera perquè per culpa dels seus germans mai no pot fer que els seus plans funcionin). Un altre personatge característic és Rantamplan, un gos mig ximple que acreix l'humor de la tira.

Al començament el vaquer fumava constantment, però la cigarreta fou reemplaçada per un bri de palla a les historietes per lluitar contra el tabac i l'addicció als cigarrets. L'èxit del còmic va fer que sorgís una sèrie de dibuixos animats homònima.

(Tret de wiquipèdia)

EL RETRAT

L'amic Antoni Barreda va fer la portada de l'abril de l'any 2020. Dintre de la portada habia aquest retrat meu. De veritat sóc tant...?

Podeu: Tornar a l'inici.





© Jaume Olivet 2022

LA FAMÍLIA TELERÍN

José Luis Moro Escalona (Madrid 1926 — Ibídem 2015) va ser un dibuixant i empresari audiovisual espanyol. A mitjans dels anys 1950, al costat del seu germà Santiago, va fundar els Estudios Moro a la seva ciutat natal, Madrid, i aviat es convertirien en pioners de l'època en animació publicitària per a televisió i cinema; una vegada van aconseguir el seu èxit, van arribar a expandir la seva factoria nacional i internacionalment, entre ells Barcelona, els Estats Units i Lisboa.

Amb l'arribada de la televisió a Espanya, la creació més popular produïda per Moro va ser la ràfega televisiva protagonitzada per la Familia Telerín, uns dibuixos animats que emetia amb assiduïtat el servei públic de ràdio i televisió TVE a meitat dels anys 1960, i s'encarregava d'anunciar la fi de la graella de programació infantil amb la famosa sintonia ¡Vamos a la cama!.

Paral·lelament, va ser el responsable de Ruperta, la mascota del programa Un, dos, tres... responda otra vez, així com de la realització de cartells de cinema per a les primeres pel·lícules de l'actriu i cantant Marisol, les cintes El mago de los sueños i Katy i les sèries d'animació per televisió Cantinflas Show i Marcelino, pan y vino.

A més de ser conegut per les seves il·lustracions, també ho era per les seves activitats publicitàries; les primeres imatges van ser per a marques comercials com Profidén, Cola Cao, Pepsi Cola, Tío Pepe o Gallina Blanca, entre altres.

Tant José Luis com el seu germà Santiago van posicionar a Espanya en els primers llocs del rànquing en festivals internacionals com Canes o Venècia, aconseguint varis guardons, entre ells tres Palmes d'Or, dues copes i més d'un centenar de premis globals. Així mateix, entre febrer i maig de 2012 la Comunitat de Madrid va organitzar una exposició a la ciutat per a homenatjar el treball realitzat per la companyia familiar dels Moro, mentre que un any abans es va presentar un llargmetratge de gènere documental titulat El anuncio de la modernidad.

(Tret de wiquipèdia)

EL RETRAT

El retrat que he fet servir per la portada de desembre és de l'amiga Mary Farrell dels USK Terrassa.

Podeu: Tornar a l'inici.







© Jaume Olivet 2022



© Jaume Olivet 2022


URBAN SKETCHERS DE TERRASSA

- Apartat - "Els personatges visiten Terrassa"
- Apartat - "Els personatges visiten Terrassa" - Explicació
- Apartat - "Els personatges visiten Terrassa" - Artistes
- Apartat - "Els personatges visiten Terrassa" - Llocs

- Personatge - Desembre - "Família Telerín"
- Personatge - Novembre - "Lucky Luke"
- Personatge - Octubre - "Pantera Rosa"
- Personatge - Setembre - "Petit Princep"
- Personatge - Agost - "Heidi"
- Personatge - Juliol - "Mazinger Z"
- Personatge - Juny - "Maia"
- Personatge - Maig - "Bola de Drac"
- Personatge - Abril - "Com ensinistrar un drac"
- Personatge - Març - Super López
- Personatge - Febrer - Vicky el Viking
- Personatge - Gener - Clicks de Playmobil

- Artista - Antonia Rodríguez
- Artista - Dora Hidalgo
- Artista - Eli Gutiérrez
- Artista - Felip Planas
- Artista - Isabel Valero
- Artista - Jaume rosell
- Artista - Mari Carme Riva
- Artista - Maria Betriu
- Artista - Matilda
- Artista - Mita Mollet
- Artista - Paquita Rodríguez
- Artista - Sílvia Piñol
- Artista - Toni Puig
- Artista - Xavi Ibàñez

- Lloc - El Parc de Sant Jordi i Masia Freixa

Podeu: Tornar a l'inici.





PERSONATGES



© Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022



ELS ARTISTES





© Urban Sketchers de Terrassa 2022

© Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022 © Urban Sketchers de Terrassa 2022

LLOCS VISITATS



© Urban Sketchers de Terrassa 2022



© Jaume Olivet 2022



Aquesta galeria on pots veure totes les portades de les novetats mensuals a mida que va passant l'any, també té una portada que evoluciona cada més amb un nou personatge. I el boig projecte "Els personatges visiten Terrassa" També.

Aquí pots veure aquesta evolució:



© Jaume Olivet 2022 © Jaume Olivet 2022
DESEMBRE
Família Telerín
© Jaume Olivet 2022 © Jaume Olivet 2022
NOVEMBRE
Lucky Luke
© Jaume Olivet 2022 © Jaume Olivet 2022
OCTUBRE
Pantera Rosa
© Jaume Olivet 2022 © Jaume Olivet 2022
SETEMBRE
Petit Príncep
© Jaume Olivet 2022 © Jaume Olivet 2022
AGOST
Heidi
© Jaume Olivet 2022 © Jaume Olivet 2022
JULIOL
Mazinger Z
© Jaume Olivet 2022 © Jaume Olivet 2022
JUNY
l'Abella Maia
© Jaume Olivet 2022 © Jaume Olivet 2022
MAIG
Bola de Drac
© Jaume Olivet 2022 © Jaume Olivet 2022
ABRIL
Com ensinistrar un drac
© Jaume Olivet 2022 © Jaume Olivet 2022
MARÇ
Super López
© Jaume Olivet 2022 © Jaume Olivet 2022
FEBRER
Vivky el viking
© Jaume Olivet 2022 © Jaume Olivet 2022
GENER
Clicks de Playmobil




© Jaume Olivet 2022



FOTOS DE CAPÇALERA 2022

© Jaume Olivet 2020

FOTOS DE CAPÇALERA 2021

© Jaume Olivet 2021

FOTOS DE CAPÇALERA 2020

© Jaume Olivet 2020

FOTOS DE CAPÇALERA 2019

© Jaume Olivet 2019

FOTOS DE CAPÇALERA 2018

© Jaume Olivet 2018

FOTOS DE CAPÇALERA 2017

© Jaume Olivet 2017



Podeu: Tornar a l'inici.





© Jaume Olivet 2022

Contador:
Counter
© Jaume Olivet 2022