© Jaume Olivet 2022"ELS PERSONATGES VISITEN TERRASSA"

Qui són els Urban Sketchers?

El moviment o comunitat dels Urban Sketchers de Terrassa i de tot arreu és un grup de dibuixants que té com a objectiu segons el seu manifest:

Manifest dels Urban Sketchers

"Dibuixem "in situ", a cobert o a l'aire lliure, capturant directament el que observem. els nostres dibuixos expliquen la historia del nostre entorn, dels llocs on vivim i on viatgem. A l'hora de dibuixar documentem un lloc i un moment determinat. Som fidels a les escenes que presenciem. Celebrem la diversitat d'estils de dibuix i fem servir qualsevol tipus d'eina i suport. Ens ajudem mútuament i dibuixem en grup. Compartim els nostres dibuixos a internet. Mostrem el món dibuix a dibuix".Què és "Els personatges visiten Terrassa"?

Aquest WEB té un apartat mensual per a les entrades que faig cada dia, l'anomeno Novetats. Aquest apartat té una portada i aquest any estan protagonitzades per personatges que em porten records de la infantesa. Tants personatges com mesos té l'any: 12.

He demanat als USK Terrassa que dibuixin aquests personatges ambientats a Terrassa, com si hi estiguessin de visita.

Amb tots els dibuixos rebuts faré unes galeries d'alló més curioses, ja ho veureu. A part de les galeries, si arribem a final d'any i com crec, "Els personatges visiten Terrassa" arriba a bon terme, estic pensant de fer alguna sorpresa.

Amb aquesta proposta "Els personatges visiten Terrassa" els Urban Sketchers surten una mica dels seus principis, però és per una bona causa i mostren Terrassa de manera divertida.Com puc seguir "Els personatges visiten Terrassa"?

Apartat - Participació dels USK

Aqui pots veure la participació dels USK TErrassa amb enllaços a les galeries fetes amb els dibuixos que he rebut per "Els personatges visiten Terrassa".

Apartat - Portades de Novetats 2022

Pots veure les portades de l'any 2022 i d'anys anteriors. Aquest apartat es va actualitzant mes a mes amb la portades.

© Jaume Olivet 2022

Pujada el dissabte 12 de febrer de 2022.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR:

- Apartat - Urban Sketchers Terrassa
- El meu CV - FOTO Jaume Olivet

Contador:
Counter
© Jaume Olivet 2022