© Jaume Olivet

© Jaume Olivet

TERRASSA - Dissabte 6 de juny de 2015.

El dissabte 6 de juny de 2015 va tenir lloc a la Plaça Vella la tradicional Festa dels Capdidats organitzada per la Societat Secreta del Casinet de l'Espardenya i on els mateixos capdidats en persona poden fer campanya per mirar de sortir escogits. Ens va deixar l'imatge d'una Plaça Vella plena a vessar.© Jaume Olivet

CONTINGUT:

- Galeria: La Cercavila - Part 1 .
- Galeria: La Cercavila - Part 2 .
- Informació: Els capdidats a Capgròs .
- Galeria: Parlaments - Part 1 - Buscant presentador .
- Galeria: Parlaments - Part 2 - Els Capdidats 1 .
- Galeria: Parlaments - Part 3 - Els Capdidats 2 .
- Galeria: Parlaments - Part 4 - Els Capdidats 3 .
- Galeria: Parlaments - Part 5 - Els Capdidats 4 .
- Galeria: Parlaments - Part 6 - Els Capdidats 5 .
- Galeria: Fí de Festa .
- Informació: El cartell de la Festa .

© Jaume OlivetLA CERCAVILA - Part 1
Primera galeria d'aquesta petita Cercavila que surt de la Raval de Montserrat per arribar a la Plaça Vella.

© Jaume Olivet

Galeria: La Cercavila - Part 1 .
Tornar a l'inici.LA CERCAVILA - Part 2
Segona galeria d'aquesta cercavila protagonitzada per: Els Capgrossos , els Gegants , la Pàjara , la Papallona Sant Pere , la Colla de Serrallonga i els Diables.

© Jaume Olivet

Galeria: La Cercavila - Part 2 .
Tornar a l'inici.ELS CAPDIDATS A CAPGRÒS 2015

Rosa Aguado - Carme Ballesteros - Valentí Grau - Gemma Humet - Miquel Mallafré - Keko Martínez - Òscar Munoz - Toni Padrós - Santi Rius - David Traver - Vaxi Màgic - M.Teresa Vert - Les llistes fantasmes dels partits.

------------------------------------------------

ROSA AGUADO: Actriu de teatre, doblatge i de ràdioteatre. Agitadora cultural, directora de l'escola d'interpretació - Acció Teatre -, ha participat en incomptables sèries i pel·lícules. Una de les grans actrius terrassenques.

CARME BALLESTEROS: Corredora incansable. Quan encara ningú tenia la febre del running, ella ja corria pels carrers de la ciutat. Una atleta pionera amb totes les lletres, que encomana la seva passió a molts aficionats i que surt a copa per cursa, ja no se sap on les deu guardar.

VALENTÍ GRAU: Ànima del Festival de Jazz de Terrassa, Sense ell dificilment Terrassa estaria en el mapa del jazz mundial. Poca gent té tanta cultura musical com ell i tan ben ordenada, molt més que els llibres de la seva anyorada llibreria.

GEMMA HUMET: Cantant exquisita i parella musical de músics com Toti Soler, Toni Xunclà o Pau Figueres. Acaba de treure el seu primer disc en solitari amb composicions seves -Si canto enrere-.

MIQUEL MALLAFRÉ: Catedràtic d'Història Comtemporània i de l'Art jubilat, músic i cantant del mítics Huapachà Combo. Polemista incansable, toca el voraviu a tothom ja sigui a la cara o a través de les xarxes socials.

KEKO MARTÍNEZ: Xef del restaurant -El cel de les oques-, impulsor de Cuina Vallès i promotor incondicional de la cuina catalana de qualita. Per sort pels pal·ladars terrassencs un dia va decidir deixar de ser advocat per posar-se als fogons.

ÒSCAR MUÑOZ: Actor amb gran projecció. L'hem vist a la tele i al teatre amb actuacions memorables. Un crak de la interpretació que porta el nom de la ciutat allà on va.

TONI PADRÓS: Cineasta i artista amb lletres grans. Ha fet un treball impressionant i de gran qualitat però incompren siblement no ha tingut el reconeixement que mereix.

SANTI RIUS: Ja sabia el què eren les noves tecnologies abans que s'inventessin. Sempre a punt, sempre present, per divulgar i fer participar tothom de la memòria històrica de la ciutat.

DAVID TRAVER: Programador i dinamitzador musical sempre en marxa. Coordina el Bucs de la Baumann i els concerts del cafè-bar dels Amics de les Arts. Home de barri i membre actiu de la Papallona de Sant Pere.

VAXI MÀGIC (Xavi Salvador): Faquir, mag i personatge inclassificable. Activista a la Fira Modernista, personatge solidari i corredor excèntric de la Mitja Marató. L'hem vist corrent descalç, lligat amb una corda, amb els ulls embenats ...

M.TERESA VERT: Una de les millors veus que ha donat la nostra ciutat. Maravellosa soprano, dinamitzadora de corals d'èxit i col·laboradora solidària en mil i una causes.

Per a públic escarni, LES LLISTES FANTASMES DELS PARTITS, o ... eren els fantasmes de les llistes? Bé, tant se val, en aquest cas l'ordre dels factors tampoc altera el producte...

Tornar a l'inici.ELS PARLAMENTS DELS CANDIDATS - Part 1

Comencen els parlaments amb algun petit problema, però res important. Amb Oriol Carreras com a presentador, Jordi Grau artesà creador dels capgrossos de Terrassa i la colla del Ball de Serallonga que obren l'acte.

© Jaume Olivet

Galeria: Els Parlaments - Part 1 - Buscant presentador .
Tornar a l'inici.ELS PARLAMENTS DELS CANDIDATS - Part 2

Els tres primers a parlar: La Rosa Aguado, la Carme Ballesteros i el Valentí Grau.

© Jaume Olivet

Galeria: Els Parlaments - Els capdidats 1.
Tornar a l'inici.ELS PARLAMENTS DELS CANDIDATS - Part 3

Els segueixen el Miquel Mallafré, el Keko Martínez i l'Òscar Muñoz.

© Jaume Olivet

Galeria: Els Parlaments - Els capdidats 2.
Tornar a l'inici.ELS PARLAMENTS DELS CANDIDATS - Part 4

En Òscar Muñoz i David Traver.

© Jaume Olivet

Galeria: Els Parlaments - Els capdidats 3.
Tornar a l'inici.ELS PARLAMENTS DELS CANDIDATS - Part 5

En Vaxi Màgic i la seva actuació.

© Jaume Olivet

Galeria: Els Parlaments - Els capdidats 4.
Tornar a l'inici.ELS PARLAMENTS DELS CANDIDATS - Part 6

La Maria Teresa Vert i la Gemma Humet.

© Jaume Olivet

Galeria: Els Parlaments - Els capdidats 5.
Tornar a l'inici.FÍ DE FESTA.

© Jaume Olivet

Galeria: Fí de Festa.
Tornar a l'inici.EL CARTELL DE LA FESTA DELS CAPDIDATS 2015

Una petita col·laboració meva amb el Casinet de l'Espardenya i la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Terrassa.

La foto es un muntatge d'en Quico Simó de dues imatges meves, una de la guapa a la descoberta del capgròs d'en Salvador Cardús a l'any 2014 i una altre el capgròs cobert d'en Ramon codina a l'any 2009.


© Jaume Olivet

Veure la galeria: Descoberta capgròss d'en Ramon Codina .
Veure la galeria: Descoberta capgròss d'en Salvador Cardús .
Veure apartat: Festes Majors .
Podeu signar al: Llibre de visites.
Tornar a l'inici.© Jaume Olivet

Si vols pots:

Signar al: Llibre de visites.
Visitar: Festa Major de Terrassa 2015 .
Visitar: Totes les Festes Majors de Terrassa .


© Jaume Olivet

© Jaume Olivet