© Jaume Olivet 2021

© Jaume Olivet 2021


Festa dels Capdidats - Tots els capdidats
Maig i juny de 2021

© Jaume Olivet 2021

01 - Mingo Ferran
02 - Ferran Moreno
03 - Pol Mallafré
04 - Gemma Miralda
05 - Mabel Flores
06 - Uri Bonet
07 - Anna Taratiel
08 - Irene Trullàs
09 - Joan Peñarroya
10 - Josep Rodríguez
11 - Paula Leitón
12 - Emma Viñas
13 - Capdidat Escarni: Bisbe Meneses


© Jaume Olivet 2021El Casinet de l'Espardenya, la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional Catalana i l'Associació Nans i Capgrossos de Terrassa, ens fan saber que la Festa dels Capdidats a Capgròs de l'any 2021, tindrà lloc dissabte 5 de juny a partir de les 18 hores a la pista exterior del Centre Cultural El social (Font Vella 40 de Terrassa), amb les corresponents medides COVID19.

Els aspirants a Capgròs de l'Any hauran de defensar la seva capdidatura davant de la societat terrassenca que tindrà el dret de votar-los en funció de les seves qualitats i els seus mèrits.

Ens fan saber que, després de grans deliberacions fins a altes hores de la matinada, la llista de capdidats proposats per al 2021 és la següent:

© Jaume Olivet 2021

© Jaume Olivet 2021

Mingo Ferran

Historiador, membre de primera categoria del Carnestoltes, director del Museu de Terrassa. No hi ha res que se li resisteixi quan es tracta de defensar la pàtria terrassenca fins i tot l’hem pogut veure copresentant el programa de divulgació del patrimoni secret de Terrassa «Curiosos» a Canal Terrassa.

© Jaume Olivet 2021

Ferran Moreno

Periodista. Actualment el veiem de redactor a TV3 però també ha estat treballant a Canal Terrassa, la Xarxa i Ser Catalunya. Reivindica les desigualtats i reclama l’esperança d’una vida millor a les seves cròniques.

© Jaume Olivet 2021

Pol Mallafré

Es defineix com a una persona a qui no li agrada definir-se. Fa filosofia des de les xarxes socials. Si entreu a Youtube el coneixereu com a Mockudramas i el trobareu com a muntador de vídeos. No sabem si és un «colhunter» però ens ha explicat què vol dir estar confinats amb una nena de 4 anys.

© Jaume Olivet 2021

Gemma Miralda

Fotoperiodista. Ha treballat regularment a mitjans com el 9 Nou, La Vanguardia o Associated Press Bolivia. Coneix com ningú el nostre territori però també les presons de Bolívia o els carrers de Nova York. La seva professió l’ha portat fins i tot a viatjar entre allò «sagrat» i allò «real». Ha estat al llarg de cinc anys fotografiant els pastors d'altura del Pirineu aragonès i català.

© Jaume Olivet 2021

Mabel flores

Cantautora amb ànima i cor. Reivindica l’empoderament femení des de la «rumba» o el «merengue». Va començar a fer cançons amb només 3 acords a la guitarra. Cantava només per a ella però va arribar a Terrassa al 2011 i la vida li va canviar per sempre. Ha començat el 2021 amb el seu nou treball musical «Meraki»

© Jaume Olivet 2021

Uri Bonet

És publicista però de petit ja volia una bateria. A casa li van dir que feia molt soroll, així que se’n va anar a fer pizzes a un forn i amb 16 anys es va comprar la què acabaria sent la seva companya d’escenaris amb Love Of Lesbian. Passarà a la història per ser el primer bateria que actua davant d’un públic sense distància social en un concert en plena pandèmia. Tot un experiment.

© Jaume Olivet 2021

Anna Taratiel

Artista. Coneix millor que ningú les parets i els murs de Terrassa. No sabem si ha vist mai un OVNI però ha crescut artísticament amb aquest sobrenom fent els seus grafits als carrers. Ha deixat la seva petjada a Amsterdam, on hi ha viscut, però també a Rio de Janeiro o Madrid.

© Jaume Olivet 2021

Irene Trullàs

Editora. Amb Omnia Boks aposta pel Km0 de les lletres. Una editorial compromesa amb la societat i el trencament d’estereotips i que dona cobertura a l’àmbit local. També col·labora amb diferents entitats benèfiques, culturals i esportives. Des del 2019 patrocina el futbol femení del Terrassa FC i de la UE Figueres.

© Jaume Olivet 2021

Joan Peñarroya

Entrenador de bàsquet format a l’Sfèric. Va triomfar com a jugador a Manresa guanyant una Copa i s’està superant com a tècnic. Va tornar l’Andorra a l’elit i ha portat el Burgos a ser conegut més enllà de la catedral amb tres títols internacionals en pocs mesos.

© Jaume Olivet 2021

Josep Rodríguez

Un dels membres de la nova i recent creada Fundació Educativa Terrassa. Ànima de l’Associació Educativa Can Palet i del Grup de Colònies Ca n’Anglada des d’on fa una tasca socioeducativa amb centenars d'infants i joves del barri imprescindible per avançar cap a l'equitat.

© Jaume Olivet 2021

Paula Leitón

Jugadora de waterpolo del CN Terrassa i de la Selecció Espanyola. Amb només 6 anys ja es van fixar amb ella. Diuen que un dia va haver d’escollir entre la natació i el waterpolo. Amb 11 anys s’entrenava al primer equip del Club Natació. Amb 15 anys va participar al Campionat Mundial de Kazán. Amb 16 als JJOO de Rio de Janeiro. I des d'aleshores amb el seu esforç i talent no ha parat de guanyar medalles. Al 2016 va fitxar pel CN Sabadell, però actualment la tornem a tenir a casa.

© Jaume Olivet 2021

Emma Viñas

Ramadera que posa en valor i fa visible la feina de les dones que fan aquest ofici.Tot i que va néixer a ciutat, de petita ja tenia clar que volia ser grangera. Viu a Can Bogunyà del Mas amb els seus tres fills i el seu marit, amb qui van crear el projecte «El Turó de les Nou Cabres» Es lleva cada dia, ben d’hora, ben d’hora per munyir el ramat de 100 cabres que te i després de portar els seus fills a l’escola fa pasturar les ovelles i les cabres pels camps de Terrassa i arregla els corrals on dormen.

© Jaume Olivet 2021

Capdidat Escarni

El Bisbe Josep Àngel Saiz Meneses Després de tants anys «fent-ho tot per la ciutat i per la cultura» se’ns en va a Sevilla. Segur que allà sí que se sentirà com a casa. Esperem que el nou Bisbe sigui una mica més obert i proper.

.
Està obert el període de votacions fins el dia 5 de juny a les 23.59 h a casinetdelespardenya@gmail.com, enviant un sol correu per persona amb el nom del capdidat escollit.© Jaume Olivet 2021

Si vols pots:

Veure l'apartat: Festes dels Capdidats .
Veure el meu CV i saber com seguir les novetats: FOTO Jaume Olivet.
Pujada el dissabte 5 de juny de 2021.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR:

Veure el meu CV - FOTO Jaume Olivet.
Apartat - Festes dels Capdidats .
Apartat - Festes Majors .
Apartat - Festes Capgrossos .

Festa dels Capdidats 2021 - Reportatge sencer .
Festa dels Capdidats 2021 - En Mingo fa campanya .
Festa dels Capdidats 2021 - Els Capdidats .
Festa dels Capdidats 2021 - Preparatius .
Festa dels Capdidats 2021 - UI, quins nervis! .
Festa dels Capdidats 2021 - Ball de Capgrossos .
Festa dels Capdidats 2021 - Els Parlaments - Part 1 .
Festa dels Capdidats 2021 - Els Parlaments - Part 2 .
Festa dels Capdidats 2021 - Els Parlaments - Part 3 .
Festa dels Capdidats 2021 - Els Parlaments - Part 4 .
Festa dels Capdidats 2021 - Els Parlaments - Part 5 .
Festa dels Capdidats 2021 - Fi de Festa .

EL MEU ÀLBUM DE CROMOS:

Alba Martínez - Anna Martínez - Carles Rue - Ferran Moreno - Jaume Olivet - Joan Salvador - Jordi Ballart - Jordi Grau - Marc Gali - Mariona Tomàs - Mingo Ferran - Mireia Gabaldà - Mireia Medina - Oriol Carreras - Pepe Hidalgo - Pilar Segura - Rafael Aróztegui - Rosa Aguado - Rosa Boladeras

- El meu Àlbum de cromos - Capgrossos de Terrassa .
- El meu Àlbum de cromos - Portadors de capgrossos a la Festa Major 2017.
- El meu Àlbum de cromos - Festa dels Capdidats 2021.


© Jaume Olivet 2021

Contador:
Counter
© Jaume Olivet 2021