© Jaume Olivet 2024



Diumenge 4 d'agost de 2024

Entebbe - Ziwa - Masindi

- Galeria - De camí a Ziwa
- Galeria - El rinoceront Blanc
- Galeria - Passeig per Masindi





Després de l'esmorzar sortirem cap al santuari de rinoceronts de Ziwa, a Nakitoma, ubicat a unes 4 hores en ruta en direcció al nord del país. Creada amb l'objectiu de reintroduir el rinoceront a Uganda, és l'únic lloc d'Uganda on els rinoceronts poden ser observats al seu hàbitat natural.

Después del desayuno saldremos hacia el santuario de rinocerontes de Ziwa, en Nakitoma, ubicado a unas 4 horas en ruta en dirección al norte del país. Creada con el objetivo de reintroducir el rinoceronte en Uganda, es el único sitio de Uganda donde los rinocerontes pueden ser observados en su hábitat natural.



© Jaume Olivet 2024



Realitzarem una caminada juntament amb un guia local de parla anglesa a la recerca dels rinoceronts i, després de la visita, ens dirigirem cap a Masindi on passarem la nit (1-2 hores; 60 km aprox).

Realizaremos una caminata junto con un guía local de habla inglesa en busca de los rinocerontes y, después de la visita, nos dirigiremos hacia Masindi donde pasaremos la noche (1-2 horas; 60 km aprox).



© Jaume Olivet 2024



Aprofito la visita als lavabos del Santuari de rinoceronts de Ziwa per aumentar la col·lecció...
Aprovecho la visita a los lavabos del Santuario de Ziwa para aumentar la colección...

Galeria - Una de lavabos



© Jaume Olivet 2024 © Jaume Olivet 2024



Si hi ha disponibilitat ens allotjarem al mític hotel Masindi de l'època colonial, el primer hotel que es va construir a Uganda i on es va allotjar l'equip de rodatge de la pel·lícula La reina de África, el 1923. Imaginar que personatges de la talla de Humphrey Bogart o Katherine Hepburn van dormir a les senzilles habitacions d'aquest tranquil hotel que és de visita obligada. També aquest hotel és molt popular per ser el lloc on Ernest Hemingway es va allotjar mentre es recuperava de les lesions produïdes per dos accidents aeris en el seu intent per fotografiar les cascades Murchison.

Allotjament al Masindi Hotel.

Si hay disponibilidad nos alojaremos en el mítico hotel Masindi de la época colonial, el primer hotel que se construyó en Uganda y donde se alojó el equipo de rodaje de la película La reina de África, en 1923. Imaginar que personajes de la talla de Humphrey Bogart o Katherine Hepburn durmieron en las sencillas habitaciones de este tranquilo hotel que es de obligada visita. También este hotel es muy popular por ser el sitio donde Ernest Hemingway se alojó mientras se recuperaba de las lesiones producidas por dos accidentes aéreos en su intento por fotografiar las cataratas Murchison.

Alojamiento en el Masindi Hotel.



© Jaume Olivet 2024



TAMBÉ ET POT INTERESSAR:

- Reportatge - UGANDA 2024
- Apartat - Viatges i sortides
- El meu CV - FOTO Jaume Olivet





Contador:
Counter
© Jaume Olivet 2024