Pujada el dissabte 13 de març de 2021 |
Espàrrecs, ous, oli i sal. Utensils: Plat fons i paella Elaboració: Primer de tot, anirem a collir uns quants espàrrecs. Els netegem ben nets i els partim, amb els dits. Posem una paella amb una mica d'oli, els salem i els fregim fins que quedin ben tovets. A continuació, hi afegim els ous batuts amb una mica de sal. si voleu que la truita us quedi més esponjosa, no els bateu massa. |
Partint de la recepta genèrica, anirem afegint diferents passos a seguir per aconseguir que la truita
ens senti millor. |
Segon pas, aquest només aplicable si ets un negat buscant espàrrecs. Molt útil en el meu cas... un cas extrem!: |
Síííí, ja sé que esteu pensant. Que no fa falta fer-se la caminata, que al mercat també podem probar espàrrecs. Però, em teniu que creure quan us dic que no
és el mateix, si segueixes tots els pasos, la truita sap diferent, boníssima!!! |
Espàrrec |
Moricandia arvensis |
|
Globulària |
Caragolera comú |
|
|
|
I la guinda d'el pastís |
he estat capaç de trobar un espàrrec!!! |
Pujada el dissabte 13 de març de 2021. |