

Pujada el dissabte 13 de març de 2021 |


Espàrrecs, ous, oli i sal. Utensils: Plat fons i paella Elaboració: Primer de tot, anirem a collir uns quants espàrrecs. Els netegem ben nets i els partim, amb els dits. Posem una paella amb una mica d'oli, els salem i els fregim fins que quedin ben tovets. A continuació, hi afegim els ous batuts amb una mica de sal. si voleu que la truita us quedi més esponjosa, no els bateu massa. |

Partint de la recepta genèrica, anirem afegint diferents passos a seguir per aconseguir que la truita
ens senti millor. |


Segon pas, aquest només aplicable si ets un negat buscant espàrrecs. Molt útil en el meu cas... un cas extrem!: |



Síííí, ja sé que esteu pensant. Que no fa falta fer-se la caminata, que al mercat també podem probar espàrrecs. Però, em teniu que creure quan us dic que no
és el mateix, si segueixes tots els pasos, la truita sap diferent, boníssima!!! |


Espàrrec |

Moricandia arvensis |

|

Globulària |

Caragolera comú |














|

|

|



I la guinda d'el pastís |
he estat capaç de trobar un espàrrec!!! |


Pujada el dissabte 13 de març de 2021. |

