© Jaume Olivet 2020


© Jaume Olivet 2020

NOVETATS

En el menú de l'esquerra teniu l'enllaç "Novetats" des del començament dels temps d'aquest WEB. En aquest enllaç podeu veure les novetats del mes en curs i quan el mes s'acaba es crea un enllaç del mes liquidat. Podeu trobar tots els enllaços dels mesos acabats al final del menú de l'esquerra, després del Títol "FITXERS ANTERIORS".

Cada mes té la seva foto de capçalera que últimament té, més o menys, el següent format:© Jaume Olivet 2019


He fet tantes fotos de capçalera que em falten idees noves, això i que estic una mica gandul, he demanat la col·laboració dels Urban Sketchers Terrassa

Han participat:

Novetats Gener - Felip Planas
Novetats Febrer - Juana Risquez
Novetats Març - Jesús Guzmán
Novetats Abril - Antoni Barreda
Novetats Maig - Fernando Font de Gayà
Novetats Juny - Eli Gutierrez
Novetats Juliol - Xavier Ibañez
Novetats Agost - Jaume Rosell
Novetats Setembre - Marta Benedí
Novetats Octubre - Rosa M. Andrés
Novetats Novembre - Lola Marmol
Novetats Desembre - Sara Roldan

Foto d'aquesta galeria - Silvia Piñol© Jaume Olivet 2020Per més informació fes clic a sobre de la foto

© Felip Planas 2020 © Juana Risquez 2020 © Jesús Guzmán 2020 © Antoni Barreda 2020 © Fernando Font de Gayà © Eli Gutiérrez © Xavi Ibañez 2020 © Jaume Rosell 2020 © Marta Benedí 2020 © Rosa Maria Andrés 2020 © Lola Marmol 2020 © Sara Roldan 2020

Veure novetats:

GEN - FEB - MAR - ABR - MAI - JUN - JUL - AGO - SET - OCT - NOV - DES© Jaume Olivet 2020


FOTO DE CAPÇALERA - GENER 2020

FELIP PLANAS

L'encarregat de fer la foto de capçalera del mes de gener ha estat l'amic Felip Planas. S'ha inspirat en la cavalcada de reis de Terrassa, espero que el segueixin una bona colla en aquesta idea.

© Felip Planas 2020

Podeu: Tornar a fotos capçalera.
Podeu: Tornar a l'inici.© Jaume Olivet 2020


FOTO DE CAPÇALERA - FEBRER 2020

JUANA RISQUEZ

L'encarregada de fer la foto de capçalera del mes de febrer ha estat l'amiga Juana Risquez. El mes de febrer és mes de Carnestoltes i la Joana s'ha inspirat en l'enterrament de la sardina, m'encanta.

© Juana Risquez 2020

A més, per fer el logo, ha agafat la fofo de capçalera de FOTO Jaume Olivet (Facebook), una foto que va fer el senyor Rafael Aroztegui a l'any 2014, quina passada!, m'encanta, m'encanta, m'encanta!© Juana Risquez 2020

© Juana Risquez 2020

Podeu: Tornar a fotos capçalera.
Podeu: Tornar a l'inici.© Jaume Olivet 2020


JESÚS GUZMÁN

L'encarregat de fer la foto de capçalera del mes de març ha estat l'amic Jesús Guzmán. El mes de març a Terrassa i al meu WEB ve marcat pel Festival de Jazz i la foto de capçalera, o millor dit, el dibuix de capçalera, esta inspirat en ell.

© Jesús Gúzman 2020


En Jesús, sense voler, ha fet un dibuix que s'assembla molt a una de les músiques amb més talent del país, la trompetista Andrea Motis, quina casualitat.Podeu: Tornar a fotos capçalera.
Podeu: Tornar a l'inici.© Jaume Olivet 2020


ANTONI BARREDA

L'encarregat de fer la foto de capçalera del mes de març ha estat l'amic Antoni Barreda. El mes d'abril al meu WEB, ve ple de galeries del Festival de Jazz i de la Culturassa, dos de les activitats que normalment tenen lloc al mes de març.

Malauradament moltes activitats del mes de març s'han anul·lat o ajornat pel coranovirus. Estem visquen una experiència que mai oblidarem i que espero que no la tornem a viure. Aquest Covid19 s'esta emportant molta gent a tot el món.

L'Antoni en va demanar un tema per fer la capçalera i van decidir que fos la Festa de la Culturassa. Aquesta és la Festa de la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Terrassa, i en ella hi participen gran part de l'imaginari de la ciutat. A mida que s'apropada el dia i veiem que el Covid19 anul·laba tots els actes culturals de la ciutat, van afegir la presencia del coranovirus a la capçalera.© Antoni Barreda 2020


Espero que s'acabi lo més aviat possible aquesta pandemia, espero que no s'emporti per davant moltes persones més i que no tinguem que tornar a passar per res semblant. Molts ànims a tots i especialment a aquells que han perdut algú proper.

I com no es pot viure sense una mica de sentit de l'humor, Antoni, m'has dibuixat més lleig que el coranovirus! Però m'encanta!© Jaume Olivet 2020


FERNANDO FONT DE GAYÀ

Arribem al maig, el mes de la Fira Modernista de Terrassa, uns dels actes culturals més importants de la ciutat. Tant l'amic Fernando, encarregat de la portada d'aquest mes de maig, com un servidor, som entusiastes d'aquesta Fira i la vivim molt intensament. Aquest any no pot ser, el coronavirus ens ha deixat sense Fira, sense Festival de jazz, sense Festa Major, sense Culturassa, sense diades, sense..., sense..., sense..., ens ha deixat sense res!

© Fernando Font de Gayà 2020

Com sempre, en Fernando ho ha tornat a fer... Esteu tots convidats a buscar l'infinitats de detalls que hi ha al dibuix.© Jaume Olivet 2020


ELI GUTIÉRREZ

L'encarregada de fer la portada de juny ha estat l'amiga Eli. Jo els hi dic a tots que tenen total llibertat per escogir el motiu i l'estill, que només han de guardar una mica les proporcions del dibuix. L'Eli ha escollit un tema amb molt color i que, com gairebé tot, ha vist anul·lada l'edició d'aquest 2020 per culpa del COVID19: EL HOLI!

© Eli Gutiérrez 2020

Vols veure l'apartat Holi Terrassa?

La versió inicial era sense virus, però li vaig comentar si volia dibuixar-me uns virus per afegir-los, com si fosin pilotes i ja veieu el resultat.

© Eli Gutiérrez 2020

Mireu, mireu, quins virus més simpàtics! A veure senyores i senyors dels Urban Sketchers, els viurs són lletjos, horribles, fastigosos, no es pot dibuixar uns virus simpàtics i acollidors, no pegaaaaa!

És broma Eli, com sempre dic: M'encanta, m'encanta i m'encanta.

© Jaume Olivet 2020


XAVIER IBAÑEZ

L'encarregat de fer la portada de juliol ha estat l'amic Xavier Ibañez. En Xavi té ganes de que tot això de la Covid-19 passi ja d'una vegada i podem gaudir de l'estiu i del mar. Bé, el Xavi i tots plegats!© Xavier Ibañez 2020

© Jaume Olivet 2020


JAUME ROSELL

L'encarregat de fer la portada de l'agost ha estat l'amic Jaume Rosell. Ja hem passat la Fase 1, la 2 i la 3, però en Jaume ha fet aquesta portada inspirada en la Fase 3 i la pel·licula "Encuentros en la tercera Fase" del director Steven Spielberg. En Jaume juga amb el fet de que la tercera Fase era la de la trobada després del confinament i el títol de la pel·licula que va marcar una època.© Jaume Rosell 2020

© Jaume Olivet 2020


MARTA BENEDÍ

Sííí, la Marta Benedí, ella és l'encarregada de fer la portada de setembre, i quina portada, amb "La niña en la botella". Protagonista del primer compte escrit i il·lustrat per la Marta, tot un honor per aquest WEB! Moltíssimes gràcies.
M'encanta, m'encanta, m'encanta!© Marta Benedí 2020

© Jaume Olivet 2020


ROSA MARIA ANDRÉS

Ens anem apropant a la fi del 2020, de moment estem a l'octubre i ho fem amb aquesta portada feta per l'amiga Rosa Maria Andrés, una portada ambientada en la tardor. Moltíssimes gràcies.
M'encanta, m'encanta, m'encanta!© Rosa Maria Andrés 2020

© Jaume Olivet 2020


LOLA MARMOL

Un nou mes i una nova portada per les novetats del meu WEB. Aquesta vegada l'encarregada ha estat l'amiga Lola Marmol. Moltíssimes gràcies.
M'encanta, m'encanta, m'encanta!© Lola Marmol 2020

© Jaume Olivet 2020


SARA ROLDAN

Un nou mes i una nova joia, una nova portada per les novetats del meu WEB. Aquesta vegada l'encarregada ha estat la Sara Roldan, nevoda de la Juana Risquez.

Moltíssimes gràcies.
M'encanta, m'encanta, m'encanta!© Sara Roldan 2020

I amb la seva portada acabem aquest 2020 i amb ganes de començar el 2021 amb més portades dels amics. Dels USK Terrassa i d'aquels que no ho siguin, però vulguin participar. De fet la Sara i la Joana m'han donat una idea, fem un pas més amb la galeria de la creació:

Creació de la Portada Desembre 2020© Jaume Olivet 2020

© Jaume Olivet 2020


© Jaume Olivet 2020


© Jaume Olivet 2020

Pujada el diumenge 13 de desembre de 2020.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR:

Veure el meu CV i saber com seguir les novetats: FOTO Jaume Olivet.
Veure la galeria: Fotos de capçalera de l'any 2019.
Veure la galeria: Fotos de capçalera de l'any 2018.
Veure la galeria: Fotos de capçalera de l'any 2017.

© Jaume Olivet 2020

Contador:
Counter
© Jaume Olivet 2020