Nova Jazz Cava - Dimecres 27 de febrer de 2019
Antonio Lizana
Montse Streit (veu i piano)
El passat 27 de febrer la Nova Jazz Cava va acollir la presentació d'una nova edició del Menjazz, la sisena, amb propostes gastronòmiques que van de menús complets a tapes
creatives, totes elles amb productes de proximitat i marinades amb suggeridors vins i caves.
La cantant i pianista Montse Streit va donar la benvinguda als representants de l'hostaleria terrassenca i comarca, a diversos músics i a persones vinculades a la cultura i el Jazz
de la ciutat.
El popular meteoròleg Francesc Mauri, el xef Marc Ribas i el músic resident a Terrassa Uri Bonet, membre de Love of Lesbian, han apadrinat de forma simpàtica les jornades
d'aquesta edició i han celebrat que la gastronomia tingui aquesta implicació directa amb la música.
A l'acte, conduït pel conegut presentador Oriol Carreras, hi han intervingut Francesc Castellet, representant del Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca, Xavi Casanovas,
president de la Unió de Xarcuters i Cansaladers, Ricard López, representant d’Euro Nova, Adrián Sánchez, regidor de Ciutadania de Terrassa i Susanna Carmona,
coordinadora del Festival de Jazz Terrassa.
Les jornades estan coorganitzades pel Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca i l'empresa distribuïdora de vins Euro Nova i compten amb la col•laboració del Gremi de
Xarcuters i Cansaladers de Terrassa i Comarca, així com de diversos cellers de qualitat.
El Menjazz 2019 agrupa 45 establiments -incloent-ne els de Viladecavalls, Matadepera i Vacarisses- i els seus productes s'oferiran durant la celebració del 38è Festival de
Jazz Terrassa, del 6 al 24 de març.
L'acte s'ha clos amb una variada degustació a càrrec dels restaurants Sa Illa, La Bodegueta del Pagès, Llum i Taller, Fora de Carta, Zurito, La Torreta, Pastisseria Yummy
i la Nova Jazz Cava.
Índex de concerts per:
Músics -
Data -
Lloc.
|