© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

Nova Jazz Cava - Dissabte 24 de març de 2018

PAU BOMBARDÓ REUNIÓ
Toni Solà (saxo tenor) - Dave _Mitchell (guitarra) - Alan Guiu (piano)
Nono Fernandez (contrabaix) - Pau Bombardó bateria)

No surten a la galeria:

Josep Maria Farràs (trompeta) - Matthew Simon (trompeta) - John DuBuclet (trombo)
Carles Pineda (saxo alt) - Guim G. Balash (saxo alt) - Xavi Algans (piano)
Xavi Castillo (contrabaix) - Arthur Regada (contrabaix) - Marc Miralta (bateria)


El guardó Jazzterrasman 2018 recau en el músic barceloní Pau Bombardó en reconeixement al seu recorregut, la seva relació amb el Club de Jazz Terrassa i amb la ciutat de Terrassa.

Percussionista i bateria, és titulat en jazz i música moderna per l'Escola Superior de Música de Catalunya. Abans, va cursar estudis al Conservatori Superior de Música de Barcelona, a la New School for Social Research de Nova York i al Taller de Músics de Barcelona, i va rebre classes de mestres com Quim Solé, Keith Copeland, Kenny Washington, Lewis Nash, Vernel Fournier, Tommy Campbell, Charles Persip i Idriss Muhammad.

Ha rebut diversos premis, entre els quals en destaca el primer premi del Festival de Jazz de San Sebastián l'any 1979 amb la formació Jazzom i també al Festival de Jazz de Getxo amb la formació de Dave Mitchell- Ignasi Terraza Quartet.

Al llarg de la seva trajectòria ha enregistrat una vintena de treballs discogràfics i ha participat en projectes d'altres músics com Lou Bennett (1984-96), Josep M. Farràs, Sean Levitt, Bill Berry (ex D. Ellington), Joe Murany (ex L. Armstrong), Orquestra Simfònica del Vallès, Byron Stripling & Orquestra Simfònica de l’Òpera de Minsk, Big Band Jazz Terrassa (Robin Eubanks, Slide Hampton, Randy Brecker, Frank Foster, Frank Wess), Ralph Lalama, Don Braden, Brad Mehldau i Tete Montoliu.

Pau Bombardó té una profunda vinculació amb el Club de Jazz Terrassa. Va formar part de les primeres formacions residents de l'antiga Jazz Cava del carrer Sant Quirze. Se li comptabilitzen prop de 300 concerts a la ciutat de Terrassa. Actualment combina la seva activitat professional com a director dels projectes Multijazz, 4 jutges 4 gats i Soulbop amb la docència com a professor de bateria al Taller de Músics de Barcelona i en d'altres escoles del territori català.

El Premi Jazzterrasman és la distinció que concedeix el Festival de Jazz Terrassa, des de l’any 2003, en reconeixement a la trajectòria musical, la tasca en la divulgació del gènere jazzístic i la vinculació d’aquest músic amb Jazz Terrassa. El guardó consisteix en una peça en bronze dissenyada per l’artista egarenca Sílvia Segura. L’escultura recorda la Nova Jazz Cava per la seva base octogonal i a les inacabables notes de saxo pels ondulants fils de bronze que semblen elevar-se cap al sostre. Es tracta d’una peça viva i musical, ja que emet diversos sons en ser colpejada suaument.

Pau Bombardó rebrà el merescut reconeixement en la cloenda de la 37a edició del Festival de Jazz Terrassa.

(Tret del dossier del Festival de Jazz 2018)

Índex de concerts per: Músics - Data - Lloc.

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

Pots veure: Reportatge - 37 Festival Internacional de Jazz de Terrassa.
Pots seguir les novetats pel Facebook. On? FOTO Jaume Olivet
Pots seguir les novetats pel Telegram. On? FOTO Jaume Olivet
També pots carregar: Menú - Música .
Pujada el dilluns 9 de juliol de 2018.

© Jaume Olivet 2018

Contador:
Counter
© Jaume Olivet 2018