El Plat dels padrins - Part 4 Dijous 3 de maig de 2018
En Josep acaba de netejar el motllo i humitejar una mica amb
un pinzell fet amb cabells humans, un requisit indispensable. Per què? Doncs... Els ho haureu de preguntar a ells!
Uns copets, fiquem un bis i traiem el plat amb
molt de compte.
Netegem una mica amb aire, sense tocar la superfície.
En Josep ens diu que s'han de fixar les dues parts
amb sargents, si no ho fes, quan fiqui l'alumini calent, s'obrirà.
És hora d'atiar el foc per tenir
l'alumini en l'estat ideal.
En Biel ha vist, moltes vegades, com el seu avi fa els
plats. Potser algun dia serà ell qui n'agafi el relleu!
Si vols pots:
Veure reportatge: El plat dels padrins .
Veure apartat: Santa Creu .
Seguir les novetats pel Facebook. On? FOTO Jaume Olivet
Seguir les novetats pel Telegram. On? FOTO Jaume Olivet
Pujada el dissabte 19 de maig de 2018.