© Jaume Olivet © Jaume Olivet

 

Si vols tens un: ÍNDEX
Si vols pots veure: Totes les fotos de capçalera

Aquest mes d'agost de 2017:

- 29/08/2017 - Àlbum cromos: 034 - Pastorets, Papallona, Gitanes i Diables .
- 24/08/2017 - Àlbum cromos: Objectiu del projecte .
- 22/08/2017 - Àlbum cromos: 033 - Pastorets, Papallona, bandolers i FM .
- 17/08/2017 - Àlbum cromos: L'ordre dels cromos .
- 15/08/2017 - Àlbum cromos: 032 - Pastorets, Àliga, Mascarada i Blacktucada .
- 10/08/2017 - Àlbum cromos: Curiositats - Nombres rodons .
- 08/08/2017 - Àlbum cromos: 031 - Maurina, Àliga, Carnestoltes i pastorets .
- 03/08/2017 - Àlbum cromos: Curiositats - Amic amb més cromos .
- 01/08/2017 - Àlbum cromos: 030 - Sardanes, gegants, pastorets i cv .


 
© Jaume Olivet

TERRASSA - Dimarts 29 d'agost de 2017.

Més cromos, això no s'acaba mai. Aquesta setmana 2 nous cromos de la Papallona de Sant PEre, quatre dels Diables de Sant Pere Nord, quatre dels Pastorets de el Social i quatre del Ball de Gitanes, tot això a EL MEU ÀLBUM DE CROMOS.


© Jaume Olivet 2017

Diumenge 27 d'agost de 2017.
Galeria: Actualització 034 - Pastorets, Papallona, Gitanes i diables.
Carregar: Menú - Cromos .
-------
Podeu: Tornar a l'inici.
Seguir les novetats pel facebook? FOTO Jaume Olivet

© Jaume Olivet

TERRASSA - Dijous 24 d'agost de 2017.

EL MEU ÀLBUM DE CROMOS - Objectiu:

Una pregunta que em fa molta gent quan veu EL MEU ÀLBUM DE CROMOS és:

QUIN OBJECTIU TINC?

Si en lloc de fer aquesta col·lecció de cromos la fes de xapes de cava, de bossetes de sucre, de toballons amb propaganda, de segells, de nines antigues, de posagots, de cleuers, de còmics, de música, de pins, de cromos d'equips de fútbol ... etc etc llavors qui em faria la pregunta? posiblement ningú.

Doncs la pregunta no té una resposta ràpida. Jo faig una col·lecció de cromos de persones de Terrassa, perquè amb això estic combinant un munt de coses que m'omplem. Coses com ara la fotografia, la cultura popular, coneixer gent nova ...

... em dona l'excusa per desitxar-vos bon dia a través de facebook i que alhora aquell que ho desitji també pugui desitjar bon dia.

EL MEU ÀLBUM DE CROMOS no només es per mi, és per tots aquells que hi surten, que participen, que tenen el seu cromo. Jo estic gaudint molt d'aquest projecte i em consta que molts de vosaltres esteu gaudint amb mi.

Fent EL MEU ÀLBUM DE CROMOS, també tinc un punt de satisfacció al pensar que, si això que he començat continua, pot arribar a tenir una certa importancia. Projectes com aquest adquereixen importància amb el pas del temps. Un gran fotògraf molt admirat per mi, encara que no ho sembli, va dir que una fotografia amb el pas del temps dona molta informació del lloc i data en que es va fer, que ens diu moltes coses de com era la gent, de com vivia, dels seus costums.

Encara que he començat fent cromos dels grups de cultura popular de la ciutat, la idea és que aquest projecte sigui molt més ampli. Vull fotografiar a tot el que vulgui participar al projecte, això inclou tot el que visqui o faci qualsevol activitat a Terrassa com ara esportistes, comerços, profesionals, artistes, la llista no té final, tothom pot tenir el seu cromo, vinga animeu-vos.


© Jaume Olivet

TERRASSA - Dimarts 22 d'agost de 2017.

Aquest any el dimarts és dia d'actualització de EL MEU ÀLBUM DE CROMOS, com ja sabeu durant la setmana vaig pujant cromos i el dimarts actualitzo la WEB. Aquesta setmana pasada vaig pujar el primers quatre cromos de les caramelles de la Fira Modernista 2017, quatre nous bandolers de Terrassa, quatre cromos més dels Pastorets de El sosicla i els primers dos de la Papallona de Sant Pere. Amb aquest arribem als 430 cromos, 406 persones distribuits en 43 àlbums.


© Jaume Olivet 2017

Diumenge 20 d'agost de 2017.
Galeria: Actualització 033 - Pastorets, Papallona, Bandolers i Caramelles.
Carregar: Menú - Cromos .
-------
Podeu: Tornar a l'inici.
Seguir les novetats pel facebook? FOTO Jaume Olivet

© Jaume Olivet

TERRASSA - Dijous 17 d'agost de 2017.

EL MEU ÀLBUM DE CROMOS, és una col·lecció i com tota col·lecció està pensada per poder ser mostrada. Aquesta col·lecció de cromos està ordenada de diferents formes i a totes elles es pot accedir des del menú CROMOS de l'esquerra:


CARREGAR MENÚ CROMOS.

I com puc consultarla?
Si has fet clic a l'enllaç anterior, ara a l'esquerra hauries de tenir el MENU ÀLBUM DE CROMOS carregat, i podràs veure per ordre els següents apartats:

- Informació

Unes dades interesants abans de consultar, com ara el nombre d'actualitzacions, el nombre de cromos publicats, quantes persones hi han (pensa que algunes persones són molt actives i poden tenir més d'un cromo) i el nombre d'àlbums.

- Carregar menús

Sempre que vulguis pots tornar a carregar els menús d'altres parts de la meva plana WEB, com ara :

Menú Principal - Menú Fira Modernista - Menú Música - Menú Cromos .

- Apartat - Novetats/actualitzacions

Aquí trobaràs les darreres cinc actualitzacions amb fotos del corresponents cromos, enllaços a les revistes de EL MEU ÀLBUM DE CROMOS publicades fins avui i a les festes fetes amb motiu de la presentació de les revistes. I al final de tot enllaços a totes les actualitzacions des de el principi i també enllaços amb fotos dels cromos en paquets de 5 actualitzacions. Entra i ho entendras millor.

- Apartat - Cromos - Les revistes.

ELS CROMOS EN PAPER !
Aqui tens accés a totes les revistes publicades fins avui. aquestes revistes són en realitat àlbums de cromos, hi han de tots els cromos ordenats per número i també a poc a poc hi hauràn àlbums de cromos per temes. Home dels nassos, colles de cultura popular ...

- Apartat - Cromos - Les festes.

De tant en tant anirem fem reunions a El Cafè de l'Aula per presentar revistes i celebrar coses relacionades amb EL MEU ÀLBUM DE CROMOS. En aquest apartat ten accés a totes auqustes reunions fetes fins avui.

- Apartat - Les vostres preguntes

Alguns de vosaltres té alguna pregunta a fer? si és així, podeu fer-la sense vergonya, jo miraré de contestar de la forma més sencilla i .... divertida.

- Apartat - Com va l'àlbum?

Continuament vaig fent fotos per a EL MEU ÀLBUM DE FOTOS, encara que aquestes trigan a sortir, tot porta una feina i un temps. En aquest apartat vaig dient com va l'àlbum i quan i on he fet fotos per fer cromos. Una mica el dia a dia del procés de creació.

- Apartat - Curiositats

A poc a poc EL MEU ÀLBUM DE FOTOS va adquirint un volum i això comporta que es donin coses curioses, com ara qui és el cromo 1, el 100, el 1000, el 20000, quin és l'àlbum amb més cromos, qui és la persona que més cromos té fets ... curiositats vostres i moltes més coses. Aquest apartat s'anirà omplint de curiositats conforme EL MEU ÀLBUM DE CROMOS s'ompli de cromos.

- Menú - Índex alfabètic

Aquest enllaç el que fà és carregar un nou menú nou a l'esquerra, un menú on trobaràs el noms de totes les persones que ja tenen cromo ordenades de forma alfabética, mira a veure si ets.
Si has carregat l'Índex alfabétic, pots tornar a carregar: MENÚ CROMOS

- Menú - Índex per àlbum

Aquest enllaç el que fà és carregar un nou menú nou a l'esquerra, un menú on trobaràs els àlbums creats fins ara i si fas clic obriràs aquest àlbum i podràs veure els cromos que compté.
Si has carregat l'Índex àlbum, pots tornar a carregar: MENÚ CROMOS

- Apartat - Arxiu per mesos

Aquí tens enllaç a tots els cromos publicats ordenats i separats per mesos.-------
Podeu: Tornar a l'inici.
Seguir les novetats pel facebook? FOTO Jaume Olivet


© Jaume Olivet

TERRASSA - Dimarts 15 d'agost de 2017.

Més i més cromos, en total i de moment 416 cromos, 393 persones, 41 àlbums. Aquesta setmana 2 nous amics dels Pastorets de El Social, quatre nous de la colla de l'Àliga de Terrassa, quatre components de la Mascarada i quatre de la Blacktucada, com sempre a EL MEU ÀLBUM DE CROMOS.


© Jaume Olivet 2017

Diumenge 13 d'agost de 2017.
Galeria: Actualització 0032 - Pastorets, Àliga, Carnesoltes i Blacktucada.
Carregar: Menú - Cromos .
-------
Podeu: Tornar a l'inici.
Seguir les novetats pel facebook? FOTO Jaume Olivet

© Jaume Olivet

TERRASSA - Dijous 10 d'agost de 2017.

Avui hem arribat al cromo 410, dintre d'aquest 410 hi han uns nombres rodons com ara:


© Jaume Olivet 2017 © Jaume Olivet 2017 © Jaume Olivet 2017 © Jaume Olivet 2017 © Jaume Olivet 2017

- El cromo número: 00001 del 02/01/2017 - Josep Maeso Riera - Colla dels Federins de Terrassa .
- El cromo número: 00100 del 12/03/2017 - Teresa Garcia Espada - Festa l'Home dels Nassos 2016 .
- El cromo número: 00200 del 27/04/2017 - Castro Veredas, Cristóbal - Àlbum fotògrafs .
- El cromo número: 00300 del 15/06/2017 - Giménez Soriano, Pilar - Paradista del Mercat .
- El cromo número: 00400 del 05/08/2017 - Olivet Osuna, Wendem - Carnestoltes 2017 .

Si he trigat 8 mesos en arribar al 400 cromos, això vol dir que trigaré 4.000 mesos en fer els aproximadament 200.000 habitants de Terrassa, uns 333 anys. Espero viuré aquest més de 300 anys per poder acabar el projecte, be i que el 200.000 habitants també!.

-------
Podeu: Tornar a l'inici.
Seguir les novetats pel facebook? FOTO Jaume Olivet
Contador de visites:.

© Jaume Olivet

TERRASSA - Dimarts 8 d'agost de 2017.

Arribem a les 31 actualitzacions i portem 402 cromos, 381 persones, 40 àlbums. Aquesta setmana hem tingut quatre amics de So-m Maurina, els quatre primers amics de la colla de l'Àliga de Terrassa, quatre amics de la Llanterna al Carnestoltes 2017 i en Satanas i llucifer dels Pastorets de El social, tot com sempre a EL MEU ÀLBUM DE CROMOS.


© Jaume Olivet 2017

Diumenge 6 d'agost de 2017.
Galeria: Actualització 0031 - Pastorets, Àliga, Carnesoltes i So-m Maurina.
Carregar: Menú - Cromos .
-------
Podeu: Tornar a l'inici.
Seguir les novetats pel facebook? FOTO Jaume Olivet
Contador de visites:.

© Jaume Olivet

TERRASSA - Dijous 3 d'agost de 2017.

El 1 de gener vaig possar en marxa aquest boig projecte de EL MEU ÀLBUM DE CROMOS, dintre del menú d'aquest projecte hi ha un apartat de curiositats on podeu trobar algunes dades com ara la persona que a dia d'avui té més cromos.

A data d'avui aquest honor recau en tres amics:


© Jaume Olivet 2017 © Jaume Olivet 2016 © Jaume Olivet 2017

Per ordre en arribar al tres cromos:

1 - Núri Escudé Guil - Home dels nassos, carnestoltes i Fira Modernista .
2 - Alba Martínez Garcia - Home dels nassos, bastoners i Bitxo .
3 - Eden Olivet Osuna - Fira Modernista, Reis i Carnestoltes .

De fet un d'aquest quatre molt aviat tindrà el seu quart cromo, qui serà? ...

-------
Podeu: Tornar a l'inici.
Seguir les novetats pel facebook? FOTO Jaume Olivet
Contador de visites:.

© Jaume Olivet

TERRASSA - Dimarts 1 d'agost de 2017.

Aquest mes d'agost, i com cada any, la meva plana WEB fa un descans amb motiu de les vacances d'estiu. Encara que aquest any no hi haurà la galeria diaria si que continuarà en marxa EL MEU ÀLBUM DE CROMOS.

Avui la 30ena actualització, portem 388 cromos, 372 persones, 39 àlbums. Aquesta setmana he pujat quatre cromos més dels pastorets de El Social, quatre més del casament vuitcentiste que l'antic poble de Sant Pere organitza cada cinc anys, quatre de la colla de geganters de terrassa i també dos cromos de la colla Sardanes Terrassa Nord.


© Jaume Olivet 2017

Diumenge 30 de juliol de 2017.
Galeria: Actualització 0030 - Pastorets, geganters, cv i sardanes Terrassa Nord.
Carregar: Menú - Cromos .
-------
Podeu: Tornar a l'inici.
Seguir les novetats pel facebook? FOTO Jaume Olivet
Contador de visites:.© Jaume Olivet

Si vols pots:
Podeu: Tornar a l'inici.
Seguir les novetats pel facebook? FOTO Jaume Olivet

© Jaume Olivet

© Jaume Olivet