© Jaume Olivet 2023



DIARI DE VIATGE - MÈXIC 2023
El primer dia a Ciutat de Mèxic
Dilluns 31 de juliol de 2023

Sopant al restaurant La Condesa
Cenando en el Restaurante la Condesa





© Jaume Olivet 2023



© Jaume Olivet 2023



© Jaume Olivet 2023



© Jaume Olivet 2023



© Jaume Olivet 2023



© Jaume Olivet 2023



© Jaume Olivet 2023



© Jaume Olivet 2023



© Jaume Olivet 2023

Un guacamole exquisito, no se parece en nada al que comemos en España.
Un guacamole exquisit, no s'assembla gens al que mengem a Espanya.

© Jaume Olivet 2023



© Jaume Olivet 2023



© Jaume Olivet 2023



© Jaume Olivet 2023



© Jaume Olivet 2023



© Jaume Olivet 2023



© Jaume Olivet 2023

El plat estrella: El Xile en nogada és un plat representatiu de la cuina mexicana que fa referència als colors de la bandera pels ingredients amb què es presenta: El verd del Xile i el julivert, el blanc de la nogada i el vermel de la mangrana

El plato estrella: El Chile en nogada es un plato representativo de la comida méxicana que hace referencia a los colores de la bandera por los ingredientes con los que se presenta: El verde del chile y el peregil, el blanco de la nogada y el rojo de la granada.

© Jaume Olivet 2023

© Jaume Olivet 2023



© Jaume Olivet 2023



© Jaume Olivet 2023



© Jaume Olivet 2023



© Jaume Olivet 2023







© Jaume Olivet 2023

TAMBÉ ET POT INTERESSAR:

- Pujada el divendres 19 d'abril de 2024
- Reportatge - Mèxic 2023.
- El meu CV - FOTO Jaume Olivet.
Tornar a l'inici.

Contador:
Counter
© Jaume Olivet 2023