© Jaume Olivet 2020

© Jaume Olivet 2020

Divendres 15 de maig de 2020
Confinats a casa - 7dies7pintures - Ramón Manjón de la Paz.

El repte 7dies7 pintures corre per les xarxes, com molts altres, jo el vaig caçar al vol quan la Teresa Jordà el va seguir. Des d'aleshores, n'estic fent un següiment parcial. Aquesta galeria en forma part.

En Ramón (Nivell 2) ha estat convidat per la Teresa Jordà (Nivell 1). Si voleu veure tot el que s'ha publicat d'aquest repte, a mida que el vagi ampliant l'aniré afegint a l'apartat: Teresa Jordà 7dies/7pintures - Teresa Jordà© Jaume Olivet 2020Em diu en Jaume Olivet que comenti quelcom sobre les meves aquarel·les que, entre d'altres obres, inclou en aquest magnífic reportatge...

Jo vaig aterrar a aquest impressionant mon de la aquarel•la per aquella gran pregunta que et fas qüant et jubiles: I ara qué ??? Dons aixó... alguns amics i familiars em van dir que podria intentar pintar, i encara que jo no havia pintat res més que les parets i sostres de casa, de tant en qüant, vaig dir-me: per qué no ??? I vet aquí que un bon dia, recomanat per una bona amiga, vaig aterrar a les clases de l'aquarel·lista Toni Fernandez, on vaig descobrir la aquarel·la i vaig fer les meves primeres pases.

Vaig estar tres anys. Després, buscant noves fonts on beure, vaig anar a la Escola Municipal d'Art i Disseny de Terrassa on vaig estar dos anys fent una mica de tot: dibuix, aquarel·la, acrílic i procesos creatius. Pero la jubilació dóna per molt i les meves ansíes de saber encara mes, la meva mare em deia que era "un culillo de mal asiento", i vaig anar a terres llunyanes, Sabadell, a les clases que feia, a "Espai d'Art", en Cesc Farré, un gran mestre català internacional, que ha tornat a terres Salmantinas.

Finalment, farà uns tres anys, com pasa el temps, em va acceptar a les seves classes na Teresa Jordà Vito, un manantial de coneixements sobre l'aquarel·la, els pigments, els pinzells, les textures i qualsevol suport on es pugui pintar...

Les obres que presento, fruit de la invitació de Teresa Jordà a una d'aquestes rodes de Facebook de 7 dies, 7 obres, 7 convidats, son aquarel·les.


© Ramón Manjón de la Paz 2020

Dia 1 - Diumenge 3 de maig de 2020.

La obra de hoy nació ayer pensando en lo que nos envualve y quise titularla "El Bisho".
Paper Saunders Waterford 300gr. 41x31 cm.
Convido a otra de esas fuentes de las que bebo: Antonio Manuel Fernández Flores.


© Ramón Manjón de la Paz 2020

Dia 2 - Dilluns 4 de maig de 2020.

Aquesta és una obra feta a les classes de Cesc Farré, jo l'he titulat "Profunditat"
Paper Saunders Waterford de 300g 56x38cm.
Convido a Cesc Farré, un manantial.


© Ramón Manjón de la Paz 2020

Dia 3 - Dimarts 5 de maig de 2020.

De les classes de l'Antoni Fernández, una obra inspirada en el gran mestre MArtinez Lozano i titulada "Llança"
Paper Saunders Waterford 300g 56x38cm.
Convido a José Luis García Salerno.


© Ramón Manjón de la Paz 2020

Dia 4 - Dimecres 6 de maig de 2020.

Aquesta també la vaig fer a les classes de l'Antoni Fernández. Esta inspirada en un acrílic d'un pintor, que lamento desconéixer i el lloc crec que és el Oller del Mas, al Bages, on fan un concurs de pintura ràpida i una festa molt interessant cada any.
Paper Saunders Waterford 300g 31x41cm.
Convido a Josep Pintado.


© Ramón Manjón de la Paz 2020

Dia 5 - Dijous 7 de maig de 2020.

"Una obra feta a les classes de la Teresa Jordà. Inspirada en una obra gegantina seva, recordo que em va dir miratela bé i juga amb l'aigua i els pigments que tinguis... i aquí està!
Paper Saunders Waterford 300g 56x38cm.
Convido a Mónica Boza Martín.


© Ramón Manjón de la Paz 2020

Dia 6 - Divendres 8 de maig de 2020.

"Aquarel·la feta a la classe de Cesc Farré. Com sempre, ell fa la seva versió ràpida i ens va explicar tècniques, pigments, pinzells, textures, etc, que va utilitzant, després cadascú per ell, com els de Ca n'Aurell. Jo la titularia "Un racó de Brava"
Paper Saunders Waterford 300g 56x38cm.
Convido a Núria Bueno Pau.


© Ramón Manjón de la Paz 2020

Dia 7 - Dissabte 9 de maig de 2020.

"És una obra feta a classe de la Teresa Jordà. Està inspirada enuna obra seva i estava jo tan concentrat mirant l'original que no recordo que ens deia. Em va agradar tant el resultat que vaig decidir dedicar-li a ella aquest petit homenatge.
Teresa ho ha titulat "Somni" jo només puc dir Amén.
Paper Saunders Waterford 300g 56x38cm.
Convido a Fernando Font de Gayà.


© Jaume Olivet 2020

Si vols veure el meu CV i saber com seguir les novetats: FOTO Jaume Olivet.
Pujada el dissabte 16 de maig de 2020.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR:

- Reportatge: Confinats a casa
- Reportatge: 7dies/7pintures - Teresa Jordà
- Apartat: Urban Sketchers Terrassa .© Jaume Olivet 2020 © Jaume Olivet 2020 © Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2020

Contador:
Counter
© Jaume Olivet 2020