© Jaume Olivet 2020

© Jaume Olivet 2020

Dissabte 30 de maig de 2020
Una joguina em porta records:
Recordant "12HORES 12CAUSES" i més coses

© Jaume Olivet 2020Avui és una galeria una mica especial, una galeria de records!

Molts dissabtes i diumenges al mati surto a caminar amb la dona o amb els amics. El dissabte 30 de maig no va ser una excepció, a les 8:00 Hores vam sortir de casa i van fer un recorregut fins a les Fonts de Terrassa, van fer uns 14 quilòmetres en total! De tornada, quan passaven per Can Jofresa, la dona va veure entre uns containers un petit piano de joguina de colors vius.

Fins aquí tot normal si no fos perquè aquet petit piano em va portar un munt de records!

© Jaume Olivet 2020

Al apropar-me per veure'l d'aprop, el vaig reconèixer de seguida, efectivament era el piano que pensava.

© Jaume Olivet 2020

El vaig agafar i li vaig fer una foto que vaig enviar per whatsapp a l'Oriol Gonzàlez. De seguida em va contestar i em va preguntar on era. Bé.. com va acabar això? Doncs ja em tens a mi carregant el pianet per tornar-lo al seu origen, i quin és aques? Doncs haureu de continuar llegint...

© Jaume Olivet 2020

Al arribar a casa, vaig enviar les fotos a l'amic Albert Caire, la joguina en questió era de la seva filla i va participar en una bonica història.

© Jaume Olivet 2020

El 1 de febrer de va tenir lloc a la Nova Jazz Cava un event músical, una iniciativa de Jordi Rabascall, Jon Robles, Albert Caire, Oriol Roca i Oriol Gonzàlez, els "12 NOTES QUINTET". Jo vaig tenir l'oportunitat de fer una mica de seguiment.

© Jaume Olivet 2020

A continuació teniu l'enllaç al reportatge que vaig fer, no està complert, ara tinc el motiu per mirar a l'arxiu que més tinc i afegir-lo els pròxims dies (amb això del confinament porto meses sense fer cap concert!)

© Jaume Olivet 2020
Reportatge: 12 HORES 12 CAUSESÉs una llàstima que al reportage hagi enllaços externs al meu WEB, en el seu moment havia informació que actualment l'han treta, i per això no m'agrada fer-ho.

A continuació teniu alguns enllaços pel record (Sí en un futur no funcionen, ho sento!

El video promocional:

Una grabació del concert:

© Jaume Olivet 2020

Va ser a partir d'aquest festival que van passar coses moltes coses, a part de l'amistat amb els músics, vaig contactar amb una cosina amb la que no tenía contacte, una historia molt bonica que potser explicaré algun dia!

Amb els músics he coincidit en altres ocasions, especialment amb el bateria, l'Oriol, que treballa a l'Aula de música i ens veient sovint.

Però, aquesta galeria, és una galeria de records i un de bonic el va protagonitzar l'Albert Caire.

L'any 2015 vaig fer un dels meus projectes 365 dies, el vaig titular "El Tallat del Bon Dia"

© Jaume Olivet 2020

Reportatge: El Tallat del Bon Dia

Si visiteu l'enllaç anterior del projecte veureu lo boig que estic! Bé l'amic Albert va participar al enviar-me una foto que em va donar peu a fer participar als amics pel Facebook:

Galeria del projecte: Febrer 2015 - Tu hi participes!

Però aquí no va acabar la seva participació. Una vegada acabat el projecte "Tallat del Bon dia", amb la col·laboració de l'Aula de Música i el Cafè de l'Aula, vaig organitzar la "Festa del Tallat del Bon Dia" i l'Albert es va presentar i ens va tocar alguns temes al piano. Vull tornar a donar-li les gràcies a ell i a tots els que van fer possible l'èxit de la Festa.

© Jaume Olivet

Reportatge Festa Tallat del Bon Dia

El meu cunyat José Lluis (JLRemix) va fer aquestes grabacions:VERSIÓ LLARGAVERSIÓ CURTAOstres! Ens anem del tema.. Tot això va vingut de la troballa del piano de la filla de l'Albert, un piano que va ser signat pels músics que van participar a "12 HORES 12 CAUSES" i que va ser sortejat. Ningú recorda a qui li va tocar, però aquesta vida és un cercle i el piano a completat el seu al tornar a mans de l'Albert.

Sí l'afortunat hagués estat jo, el piano segurament estaría guardat com a un record molt apreciat! Però l'estat en que l'hem trobat, força ben conservat i amb les signatures gairebé borrades, ens diuen que allà on va acabar va ser ciudat i el més important, va estar utilitzat, d'ell debien sortir algunes notes que, m'agrada pensar, algún cop sentirem en algún concert, encara que mai ho sabrem!

Una abraçada a tots!© Jaume Olivet 2020


© Jaume Olivet 2020

Ara pots:
Veure el meu CV i saber com seguir les novetats: FOTO Jaume Olivet
Pujada el dilluns 2 de març de 2020

TAMBÉ ET POT INTERESSAR:

- Apartat: Concerts de l'any 2020© Jaume Olivet 2020

© Jaume Olivet 2020

Contador:
Counter
© Jaume Olivet 2020