© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018LES MODELS:

Resiilència
Felicitat
Diversitat
Paraula
Saviesa
Fúria
Vitalitat
Fermesa
Sentiment
Art
Futur
Esperança
Estimació
Melànconia
Tristesa
Passió
Alegria
Diversió

Annabel Arcos
Berta Massot
Eden Olivet
Gemma Humet
Joana Biernés
Katherine Do Santos
Laia Camps
Laia Ferragut
Maribel "La Canija"
Mariona Tomàs
Mercè Francès
Monika Lao
Montse Martí
Olga Bonilla
Ota Vallès
Rosa Boladeras
Sandra
Sarai Gascón© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2016 © Jaume Olivet 2016

Annabel Arcos

Annabel Arcos va cursar els seus estudis de Filologia Anglesa a la Universitat de Barcelona. És autora del blog Sense tu no puc, un diari de vida dedicat a la seva filla en què relata en primera persona la seva experiència respecte al càncer de mama que li van diagnosticar el 2015.
Molt activa en les xarxes socials, ha fundat el projecte solidari Les Chutegirls, una plataforma d'ajuda a pacients oncològics i al seu entorn que aposta per l'actitud més enllà de l'aspecte físic.
Autora del llibre: Càncer: amb tu puc.

Tornar a: Inici

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2016

Berta Massot

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

Eden Olivet

Estudiant de 4art d'ESO, nascuda a Nazareth (Etiòpia).

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2016 © Jaume Olivet 2018

Gemma Humet

Cantant.

© Jaume Olivet 2018

Joana Biarnés

Joana Biarnés i florensa. nascuda a Terrassa l'any 1935, ens va deixar a l'abril 2019 als 83 anys. Es considerada la primera dona fotoreportera d'Espanya. Va saber obrir-se un porvenir dintre d'un mon, el de la fotografia, fins ara d'homes. Va fotografiar gairebé tots els famosos de l'època com Raphael, Lola Flores, Carmen Sevilla, Salvador Dalí, Sara Montiel, Roman Polanski, Orson Welles, toreros, artistes, ... ningú se li resistia, ni tan sols els Beatles! Durant el seu concert a Espanya, es va colar a l'habitació de l'hotel i va estar 3 hores amb ells fent fotos.

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2017 © Jaume Olivet 2017

Katherine Do Santos

Professora de Pole Fitness / Pole sport al seu Gimnàs Seventh Sense Pole Fitness.

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

Laia Camps

Soprano desenvolupa una intensa tasca pedagògica i concertísta. Titulada de flauta travesera, piano i cant pel Conservatori de Sabadell, titulada superior de pedagogía musical per l'ESMUC i postgrau de desenvolupament directiu per l'EUNCET Business School. Ha realitzat concerts per arreu de Catalunya i la resta de l'Estat Espanyol amb espectacles com "Òpera secreta", "Va de sarsuela" o "Aria-Kadabra" (Festival Little Opera de Zamora). També ha actuat en el Festival de la Pau a Casablanca (Marroc) o a Kathmandú (Nepal).

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

Laia Ferragut

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2019

Maribel "La Canija"

Neix a Terrassa l'any 1984, ciutat on comença el seu camí musical i desperta el "duende salvaje" que habita en ella. Als 9 anys reb classes de ball i al poc temps, de manera autodidacta, comença a cantar tot alló que recollis el seu entorn mestís i flamenc.

Des de els 19 anys es dedica profesionalment a la música. Va començar amb D'Callaos viatjant a diferents llocs, els quals l'han fet creixe com a cantant i persona. Ha colaborat amb artistes de la talla humana i prefesional com PEret, Chambao, La Pegatina, Los Delincuentes, El Bico, Muchachito o Amparanoia.

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

Mariona Tomàs

Vaig néixer el 16 d'octubre del 1973 a Terrassa, soc la mare de la Martina i companya de viatge de l'Albert. Treballo a la Ràdio Municipal de Terrassa i Canal Terrassa desde fa 21 anys. Actualment presento "El Submarí".

L'art m'ajuda a comprendre les emocions. Quan somio ho faig des de l'asteroide B-612. M'agrada la paraula "pessigolles" perquè pot provocar un somriure. Viarjaria al passat per entrevistar a Leonardo Da Vinci mentre assaborim un bon plat de croquetes. Part dels meus records d'infantesaels he dibuixat a París. El color blau és el meu perfum. Valoro la honestitat i la coherència. Busco l'equilibrientre el que dic, el que penso i el que faig.

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

Mercè Francès© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

Mónika Lao

"M'apassiona el que faig, he estat artista des del dia que vaig néixer". La Monika ha estudiat piano clàssic però mai ha deixat de sentir-se atreta per la resta de les arts, sobretot la dansa i les altres arts escèniques. Aquesta inquietud artística l'ha portada a compartir projectes i escenaris amb altres artistes de Terrassa com Joan Martínez o Jordi Flores i a formar parella amb la soprano Roser Ferrer-Morató i el baríton Karl Svenson. A l'any 2010 comença a treballar amb el compositor Joan Martínez Colás, qui li ofereix l'oportunitat de desenvolupar la seva altra passió, la dansa i a compartir la filosofia d'apropar la música a tot el món mitjançant l'organització d'espectacles participatius i populars. (www.monikalao.com).

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

Montse Martí

Poso passió en tot el que faig, no sé anar a mitges, ho haig de fer amb intensitat! Estic convençuda que l'únic que ens fa diferents és l'actitud (i segurament els sentiments). M'agrada molt fer besitos i abraçades, somio que en guardo en una caixeta, per si a algú li fan falta quan no hi sigui.

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2019

Olga Bonillo

Carnissera del barri de Can Boada.

© Jaume Olivet 2019

© Jaume Olivet 2019

Ota Vallès

Actriu. Però a part d'actriu fa múltiples feines relacionades amb el món del teatre, direccions, ajudant de direcció, regidories, guions, classes... i com a historiadora de l'art fa de guia del patrimoni cultural de Terrassa; la qüestió és "fer" i "ser" dins d'aquest món artístic tan variat!

Ha estat 10 anys a la Cia La Cubana, fet que li ha deixat una gran empremta de Teresina! I ha fet gires amb aquesta companyia i altres produccions arreu d'Espanya. Ara, instal·lada altre cop a Terrassa, volta menys i fa més ciutat.

© Jaume Olivet 2019

© Jaume Olivet 2016

Rosa Boladeras

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2016

Sandra

Professora de grau superior d'estètica a l'IES Terrassa, extraordinària cantant forma part del grup de gòspel "Gospelins" i també forma part del "Valverdeteam".


Sandra:

" Quan vaig conèixer la Carmen Valverde, ràpid vàrem connectar, no paràvem de xerrar durant els assajos del cor, ens cridaven l'atenció sovint, perquè ens distrèiem xerrant i comentant les jugades. Un dia ens comenta que pinta, que ho fa com a hobbie i que és autodidacta, i pels volts de les festes de Nadal ens convida a veure les seves obres, OSTRES!!! Impressionant!!, és una artistassa que capta les faccions humanes com ningú!! Vaig literalment FLIPAR!!, a mi que sempre m'ha agradat el món artístic i he pintat i dibuixat molt!! Imagineu quan em va demanar que li fes de model per a Expressions!!!, de fet per aquelles dates, l'obra no tenia nom definit, ni data ni lloc d'exposició, però al cap de la Carmen ja es coïen coses interessants!!!

I tant!! Que sí!!, jo vull!!!, i així va ser, ella em va demanar només un requeriment, "pinta't els llavis, com en els concerts", i així vaig fer, al cap d'una setmana em va cridar, ja tenia un 25% fet, els ulls, el front i els cabells... i en Jaume Olivet passava per casa seva a fer 4 fotos i així aprofitem per fer un "abans". I no va estar fins al cap d'una setmana més tard que quadre ja era acabat, Ai mare quan em vaig veure allà tan gran!!!!, no sabria descriure-ho, m'omplia una forta emoció i alhora pensava PERÒ SI SOC JO!!!, els meus ulls, cabells, boca, llavis, pòmuls, arrugues.... Deu ser que la Carmen, em coneix tant que "m'ha clavat"!!

Al cap de l'any l'obra ja era complerta, 18 dones, 18 expressions!!, he tingut el plaer de conèixer personalment a 15 +1, aquesta 1 és "la Lletra" l'escriptora Silvia Alcántara una gran dona plena d'aquella saviesa que aporta la subtilesa de les paraules.

Ha estat un magnífic regal formar part d'aquest projecte immortal que mostra, l'essència de la fèmina, amb les seves febleses, amb les seves fortaleses, un extraordinari homenatge a la dona del que he tingut el gran plaer de formar-hi part essent l'Alegria, desitjo de tot cor continuar aportant Alegria pel món per tal que no ens manqui mai!!

Signat: L'Alegria."

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

Sarai Gascón© Jaume Olivet 2018

Si vols pots:

Veure el reportatge: EXPRESSIONS, diari d'una exposició.
Veure el meu CV i saber com seguir les novetats: FOTO Jaume Olivet.

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018