© Jaume Olivet 2019

© Jaume Olivet 2019


Festa dels Capdidats - Tots els capdidats
Dissabte 1 de juny de 2019

© Jaume Olivet 2019

01 - Àlvar Masllorens.
02 - Angela Herraiz.
03 - Anna Carol.
04 - Rosa Aguado.
05 - Jose Antonio Flores.
06 - Inés Martí.
07 - L'Isidre Tejedor de cal Pepet.
08 - Núria García.
09 - Miki Núñez.
10 - Pep Valenzuela.
11 - Carol Salvatella.
12 - Rosa Grau.
13 - Capdidata Escarni: La BATUCADA


© Jaume Olivet 2019El Casinet de l'Espardenya, la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional Catalana i l'Associació Nans i Capgrossos de Terrassa, ens fan saber que la Festa dels Capdidats a Capgròs de l'any 2019, tindrà lloc dissabte 1 de juny a partir de les 19 h a la plaça Vella de Terrassa.

A partir de les 18.45 h, els grups de cultura popular que hi participin, es concentraran al Raval per anar en cercavila fins a la plaça Vella passant per la placeta de la Font Trobada i el carrer de Gavatxons.

Els aspirants a Capgròs de l'Any hauran de defensar la seva capdidatura davant de la societat terrassenca que després tindrà el dret de votar-los presencialment en funció de les seves qualitats i els seus mèrits.

A l’acte, presentat per Mariona Tomàs també hi participaran els grups de cultura popular de la ciutat i serà amenitzat pel grup de música tradicional Arreplegats.

Ens fan saber que, després de grans deliberacions fins a altes hores de la matinada, la llista de capdidats proposats per al 2019 és la següent:

© Jaume Olivet 2019

© Jaume Olivet 2019

Àlvar Masllorens:

Editor, escriptor i llibreter temerari. Des del 2015 capitaneja La Temerària des d'on a banda de vendre llibres organitza activitats literàries.

© Jaume Olivet 2019

Angela Herraiz

Al capdavant dels fogons d’El Social. Balladora de sardanes amb l’Asert i «mare» de molts grups de cultura així com guardiana del seu «Arturo», és a dir l’Àliga de Terrassa.

© Jaume Olivet 2019

Anna Carol:

Filòloga, mestra i actual presidenta d'Omnium Cultural de Terrassa. La primera delegació territorial que va obrir les seves portes i que aquest any celebra els seus 50 anys. Monitora de català durant el franquisme i la transició.

© Jaume Olivet 2019

Rosa Aguado:

Actriu i fundadora d'Acció Teatre. És l'esperit de la Blanca de Centelles i cofundadora de l'enterrament del Carnestoltes. És la veu de les vídues dels difunts Reis del Carnestoltes.

© Jaume Olivet 2019

José Antonio Flores:

Conegut per tots com el Jose de Prodis. Li agrada fer teatre, nedar, anar de vacances, xerrar, anar al camp del Barça (encara que sigui del Betis) i lligar. Ens convida a posar-nos corbates amb el seu millor somriure.

© Jaume Olivet 2019

Inés Martí:

És la "Mama Inés". Cada Festa major vesteix al Capgròs de l'any, participa amb l'antic barri de Sant Pere i la veureu sempre passejant un cotxet modernista a la Fira.

© Jaume Olivet 2019

L'Isidre Tejedor de cal Pepet:

Fa més de 50 anys que ho ven tot des de la parada del peix del Mercat de la Independència, ja no queda ningú més antic que ell. Sap distingir un llobarro d'una arengada i si passeu a prop us tirarà alguna floreta amb cantarella o el sentireu dient: bonica, mira quin peix que tinc!

© Jaume Olivet 2019

Núria García:

30 anys de brasa i torrades al restaurant La Torreta. Qui no ha celebrat un aniversari a casa seva? Creadora de la botifarra "MemphisSlim" dedicada al Jazz.

© Jaume Olivet 2019

Miki Núñez:

Concursant d'OT que va cantar en català. El primer terrassenc que participa al Festival d'Eurovisió. L’hem vist fent teatre a la Sant Creu i formant part del grup Altercat.

© Jaume Olivet 2019

Pep Valenzuela:

Sociòleg i periodista de llarga trajectòria. Impulsor i redactor del periòdic independent i gratuït "Malarrassa".

© Jaume Olivet 2019

Carol Salvatella:

Jugadora d'hoquei herba amb el Club Egara i la selecció. Atleta olímpica però també escriptora. Ha publicat diversos llibres per acostar la ciència als més petits.

© Jaume Olivet 2019

Rosa Grau:

Coneguda com la Rosa dels Nans. Va començar a dur capgrossos amb els Pioners i Caravel·les del cau i encara hi participa a cada Festa Major. També ha estat vinculada amb la cultura popular fent castells, diables, gegants, bastoners... Actualment es reivindica com a activista sexual amb la Carmanyola Picant. Fa arribar els orgasmes a les llars terrassenques.

© Jaume Olivet 2019

Capdidata Escarni:

La BATUCADA. Ni popular, ni tradicional.
S'obre el període de votacions fins el dia 1 de juny a les 23.59 h a casinetdelespardenya@gmail.com, enviant un sol correu per persona amb el nom del capdidat escollit.© Jaume Olivet 2019

Si vols pots:

Veure el reportatge: Festa dels Capdidats 2019
Veure l'apartat: Festes dels Capdidats .
Veure el meu CV i saber com seguir les novetats: FOTO Jaume Olivet.
Pujada el divendres 31 de maig de 2018.

© Jaume Olivet 2019

Contador:
Counter
© Jaume Olivet 2019