© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018

EXPRESSIONS

“Expressions” consisteix en una col·lecció de 17 quadres figuratius de gran format (180x122 cm) pintats a l’oli i acrílic damunt fusta, representant rostres de dones.

En aquest moment de reivindicació social de la igualtat de gènere i de la importància del paper de la dona en la nostra societat, l’art no es queda al marge sino que hi participa i s’hi involucra per donar suport a aquest moviment. Quin moviment?

Amb aquesta mostra d’art, que té un clar esperit itinerant, pretenc com a dona i com a artista enaltir la figura femenina, creant un espai on les expressions i les mirades de diferents dones transmetin a l’espectador un missatge ple d’emocions.

Aquest projecte és el resultat de la col·laboració amb el fotògraf Jaume Olivet, qui ha localitzat els personatges, ha fet les fotos utilitzades com a models de la col·lecció i capturat tot el procés creatiu d'aquesta col·lecció; i el patrocini de Perfimodul SL, que m’ha facilitat els taulons on s’ha pintat l’obra.© Rafael Ferragut 2019

CARMEN VALVERDE

La meva obra es troba en col·leccions permanents de coneguts museus espanyols (Museo de los Angeles de Lucía Bosé, Museo Catedralicio de Salamanca, Catedral de Jaen, Museu de Terrassa), diverses esglésies castellanes i andaluses, en fons artístics de diferents caixes d’estalvis i ajuntaments, i en col·leccions privades dels Estats Units, Itàlia i Espanya.

Els meus treballs més recents són unes actuacions d’art urbà al International Gar Gar Festival de Penelles i al Festival Lluïment de Girona (Festes de Sant Narcís) i l’el·laboració del retrat de l´arquitecte Lluís Muncunill pel Saló de Plens de l´Ajuntament de Terrassa.

Enllaç a CV - Carmen ValverdeJAUME OLIVET

Nascut a Terrassa el 1968. Fotògraf autodidacte. Fa molts anys segueix i fotografia la vida cultural de Terrassa. L'any 2008 comença a col·laborar al Diari de Terrassa i l’any següent exposa el seu treball fotogràfic a l'exposició "Un any al Diari", una selecció de fotos d’aquell primer període de col·laboració amb la publicació.

És autor de nombroses exposicions personals i col•lectives. Cal destacar la de l'any 2012 a la Nova Jazz Cava amb motiu del 31 Festival de Jazz de Terrassa, la que va fer a propòsit de la creació del Capgròs de l’Any dedicat a l’escriptor Jaume Cabré, de l'any 2013, estrenada al Centre Excursionista de Terrassa durant la Festa Major d’aquell any i que va voltar per les biblioteques de la ciutat en els mesos posteriors i l'exposició "Auques de la Fira Modernista" a l'any 2017.

Des del 2013 exposa al Cafè de l'Aula. Són fotos que van canviant al llarg de l'any, sempre d’acord amb els esdeveniments festius i culturals de la ciutat (Festa Major, Festival de Jazz, Fira Modernista i d’altres).

Enllaç a CV - Jaume Olivet
© Jaume Olivet 2018

Si vols pots:

Veure el reportatge: EXPRESSIONS.
Seguir les novetats pel Facebook. On? FOTO Jaume Olivet
Seguir les novetats pel Telegram. On? FOTO Jaume Olivet
Pujada el dijssabte 22 de desembre de 2018.

© Jaume Olivet 2018

© Jaume Olivet 2018