EL MEU ÀLBUM DE CROMOS
CURIOSITATS
EL MENÚ DELS CROMOS



© Jaume Olivet

TERRASSA - Dijous 17 d'agost de 2017.

EL MEU ÀLBUM DE CROMOS, és una col·lecció i com tota col·lecció està pensada per poder ser mostrada. Aquesta col·lecció de cromos està ordenada de diferents formes i a totes elles es pot accedir des del menú CROMOS de l'esquerra:


CARREGAR MENÚ CROMOS.

I com puc consultarla?
Si has fet clic a l'enllaç anterior, ara a l'esquerra hauries de tenir el MENU ÀLBUM DE CROMOS carregat, i podràs veure per ordre els següents apartats:

- Informació

Unes dades interesants abans de consultar, com ara el nombre d'actualitzacions, el nombre de cromos publicats, quantes persones hi han (pensa que algunes persones són molt actives i poden tenir més d'un cromo) i el nombre d'àlbums.

- Carregar menús

Sempre que vulguis pots tornar a carregar els menús d'altres parts de la meva plana WEB, com ara :

Menú Principal - Menú Fira Modernista - Menú Música - Menú Cromos .

- Apartat - Novetats/actualitzacions

Aquí trobaràs les darreres cinc actualitzacions amb fotos del corresponents cromos, enllaços a les revistes de EL MEU ÀLBUM DE CROMOS publicades fins avui i a les festes fetes amb motiu de la presentació de les revistes. I al final de tot enllaços a totes les actualitzacions des de el principi i també enllaços amb fotos dels cromos en paquets de 5 actualitzacions. Entra i ho entendras millor.

- Apartat - Cromos - Les revistes.

ELS CROMOS EN PAPER !
Aqui tens accés a totes les revistes publicades fins avui. aquestes revistes són en realitat àlbums de cromos, hi han de tots els cromos ordenats per número i també a poc a poc hi hauràn àlbums de cromos per temes. Home dels nassos, colles de cultura popular ...

- Apartat - Cromos - Les festes.

De tant en tant anirem fem reunions a El Cafè de l'Aula per presentar revistes i celebrar coses relacionades amb EL MEU ÀLBUM DE CROMOS. En aquest apartat ten accés a totes auqustes reunions fetes fins avui.

- Apartat - Les vostres preguntes

Alguns de vosaltres té alguna pregunta a fer? si és així, podeu fer-la sense vergonya, jo miraré de contestar de la forma més sencilla i .... divertida.

- Apartat - Com va l'àlbum?

Continuament vaig fent fotos per a EL MEU ÀLBUM DE FOTOS, encara que aquestes trigan a sortir, tot porta una feina i un temps. En aquest apartat vaig dient com va l'àlbum i quan i on he fet fotos per fer cromos. Una mica el dia a dia del procés de creació.

- Apartat - Curiositats

A poc a poc EL MEU ÀLBUM DE FOTOS va adquirint un volum i això comporta que es donin coses curioses, com ara qui és el cromo 1, el 100, el 1000, el 20000, quin és l'àlbum amb més cromos, qui és la persona que més cromos té fets ... curiositats vostres i moltes més coses. Aquest apartat s'anirà omplint de curiositats conforme EL MEU ÀLBUM DE CROMOS s'ompli de cromos.

- Menú - Índex alfabètic

Aquest enllaç el que fà és carregar un nou menú nou a l'esquerra, un menú on trobaràs el noms de totes les persones que ja tenen cromo ordenades de forma alfabética, mira a veure si ets.
Si has carregat l'Índex alfabétic, pots tornar a carregar: MENÚ CROMOS

- Menú - Índex per àlbum

Aquest enllaç el que fà és carregar un nou menú nou a l'esquerra, un menú on trobaràs els àlbums creats fins ara i si fas clic obriràs aquest àlbum i podràs veure els cromos que compté.
Si has carregat l'Índex àlbum, pots tornar a carregar: MENÚ CROMOS

- Apartat - Arxiu per mesos

Aquí tens enllaç a tots els cromos publicats ordenats i separats per mesos.



-------
Podeu: Tornar a l'inici.
Seguir les novetats pel facebook? FOTO Jaume Olivet


Si vols pot:
Veure: Cromos - Darreres actualizacions .
Seguir les novetats pel facebook? FOTO Jaume Olivet


© Jaume Olivet

© Jaume Olivet