© Jaume Olivet

© Jaume OlivetJAUME OLIVET

Nascut a Terrassa el 1968. Fotògraf autodidacte. Porta molts anys seguint i fotografiant la vida cultural de Terrassa. L'any 2008 comença a col•laborar a Diari de Terrassa i a l’any següent comença a exposar el seu treball fotogràfic amb l'exposició "Un any al Diari", una selecció de fotos d’aquell primer període de col•laboració amb la publicació.

És autor de nombroses exposicions personals i col•lectives. Cal destacar la de l'any 2012 a la Nova Jazz Cava amb motiu del 31 Festival de Jazz de Terrassa i la que va fer a propòsit de la creació del Capgròs de l’Any dedicat a l’escriptor Jaume Cabré, de l'any 2013, estrenada al Centre Excursionista de Terrassa durant la Festa Major d’aquell any i que va voltar per les biblioteques de la ciutat en els mesos posteriors.

Des del 2013 exposa al Cafè de l'Aula. Són fotos que van canviant al llarg de l'any, sempre d’acord amb els esdeveniments festius i culturals de la ciutat (Festa Major, Festival de Jazz, Fira Modernista i d’altres).JAUME AULET

Nascut a Terrassa el 1959. Professor de literatura catalana contemporània a la Univesitat Autònoma de Barcelona. A banda de la seva carrera acadèmica (especialment centrada en la història de la poesia catalana conemporània), el trobarem sovint col•laborant en infinitat d’iniciatives de divulgació literària, especialment a Terrassa. És membre del grup literari d’Amics de les Arts, lloc des del qual ha canalitzat moltes d’aquestes iniciatives.

A hores lliures (generalment de matinada) es dedica des de fa temps a la poesia efímera i de circumstàncies, sempre a propòsit de l’actualitat social i política del moment. Deu ser l’efecte pervers d’haver-se passat tantes hores llegint Josep Carner i Pere Quart.FERNANDO FONT DE GAYÀ

Nascut a Terrassa el 1941. Ceramista i pintor. S’nicià de molt jove als estudis de Ramon Cortés i Josep Martínez Lozano. També feu llargues estades amb Ignasi Mundó. Fa molts anys que pinta i té obres exposades a França, Bèlgica, Dinamarca i altres països. Ara, ja jubilat, pinta amb més llibertat el que li agrada. El podeu trobar en moltes activitats culturals de Terrassa, amb el seu llapis i les seves pintures.


Fernando Font de Gayà - Jaume Olivet - Jaume Aulet
© Jaume Olivet


© Jaume Olivet

Ara pots:
Seguir les novetats pel facebook? FOTO Jaume Olivet

© Jaume Olivet

© Jaume Olivet