© Jaume Olivet

FESTA DE PRESENTACIÓ DELS CAPDIDATS A CAPGRÒS DE L'ANY:

Com té lloc darrerament, la presentació dels Capdidats a Capgròs de l'Any es realitza mitjançant la Festa dels Capdidats, un mes abans aproximadament, de la Festa Major. L'acte de presentació dels capdidats a Capgròs 2013 serà el proper dissabte 1 de juny a les 19h a la Plaça Vella de Terrassa. Els aspirants a Capgròs hauran de defensar la seva capdidatura davant de la societat terrassenca, actuarà de mestre de cerimònies El Ball de Serrallonga. “Completes” amb els grups de cultura popular. Després de diverses reunions secretes el Casinet de l'Espardenya ha decidit que els nous aspirants a Capgròs de l'any siguin els següents:

LLISTA DELS CAPDIDATS A CAPGRÒS DE L'ANY 2013:

MARGARIDA BOADA: Puntal de Terrassa per la Independència-ANC. En reconeixement als esforços de pedagogia que fa aquesta entitat per explicar la viabilitat d’una Catalunya independent.

JAUME CABRÉ: Escriptor en majúscules. Les seves últimes obres “Les veus del Pamano” i “Jo confesso” ja són referents literaris al nostre país i han estat traduïdes a mig món.

ERNEST CASTAÑÉ: Actor aficionat dels Amics de les Arts. Per la seva contribució al teatre de la nostra ciutat i per la seva traça a l’hora de dissenyar i muntar decorats i escenografies sempre desinteressadament.

PEDRO GARCÍA AGUADO: Waterpolista olímpic, terrassenc d’adopció, ara triomfa a la televisió “educant” adolescents rebels amb mà de ferro i molt sentit comú.

SARAI GASCÓN: Nedadora medallista paralímpica i millor esportista de Terrassa d’aquest any. Per la seva capacitat d’esforç, per l’exemple de superació i per representar Terrassa a les piscines de tot el món.

CARME GRACIA: Mestressa del Rex, ha venut la coberteria i les paelles de mig Terrassa. La seva botiga és una garantia on trobar estris de cuina que no es troben enlloc més. Tot un referent en el comerç local.

GRICHA: Va arribar a Terrassa formant part d’un circ, es va lesionar fent acrobàcies i es va quedar. D’origen ucraïnès, és més conegut com “el russu”. Ciclista urbà, professor de gimnàstica i amic dels bars de la ciutat.

CARLES MASSÓ: Director de la coral de gospel Tons & Sons. Ha aconseguit que cantants amateurs semblin professionals. Ningú salta i es mou com ell dalt de l’escenari. Ara celebren el 10è aniversari amb la mateixa il.lusió que el primer dia.

CESC MORERA: Realitzador de Canal Terrassa Vallès i cineasta. És tota una institució dins de la televisió local. No hi ha res ni ningú que s’hagi mogut a la ciutat que ell no l’hagi enregistrat amb la seva càmera.

MIQUEL NIETO: Ha sigut cap de colla dels Castellers de Terrassa i en continua sent una de les seves ànimes, un puntal, una vaca sagrada. Tota una vida carregant i descarregant emocions.

PILAR PUIGMARTÍ: Gerent del Gremi d’Hostaleria de Terrassa. És el motor del Gremi, una treballadora incansable, respectada i estimada per tots els agremiats.

CARLES TEJEDOR. Xef del Via Veneto de Barcelona. Un autèntic mestre de la cuina i un gran especialista en oli d’oliva. Per les seves mans passen els plats que menja l’alta societat catalana.

Aquest any, el Casinet de l’Espardenya ha decidit no presentar cap capdidat per a l’escarni públic degut a les retallades. El Casinet se suma així a les polítiques d’austeritat que tan bons resultats estan donant per ajudar-nos a sortir de la crisi.

Pots votar el teu capdidat preferit a: casinetdelespardenya@gmail.com

Contador:
Counter
© Jaume Olivet