© Jaume Olivet

© Jaume Olivet

Dissabte 10 d'agost de 2014:

- Galeria: Passeig pel Llac Tana .
- Galeria: Visita Endos Eyesu-Monastery 1 .
- Galeria: Visita Endos Eyesu-Monastery 2 .
- Galeria: Passeig pel Llac Tana .
- Galeria: De camí .
- Galeria: Salts d'aigua del Llac Tana - 1 .
- Galeria: Salts d'aigua del Llac Tana - 2 .
- Galeria: Salts d'aigua del Llac Tana - 3 .
- Galeria: Salts d'aigua del Llac Tana - 4 .
- Galeria: Salts d'aigua del Llac Tana - 5 .
- Galeria: Salts d'aigua del Llac Tana - 6 .

© Jaume OlivetBen d’hora, aprofitant que no plou, anem a fer una excursió pel llac Tana. En Tecle ens ha posat en contacte amb un conegut seu propietari d’una barca.© Jaume Olivet

Galeria: Passeig pel Llac tana 1.El Llac Tana és la font del Nil Blau i el Llac més gran d’Etiòpia. Fa aproximadament 84 Km de llargada per 66 Km d’amplada i està situat al nord-oest del país, a les terres altes. Té una profunditat màxima de 15 metres i una superfície aproximada de 3600 Km quadrats, es troba a una altitud de 1800 metres.

© Jaume Olivet

Galeria: Visita Entos Eyesu-Monastery 1.Al llac hi ha un grup d’illes, el nombre de les quals ha anat augmentant al llarg del temps degut al descens del nivell de l’aigua del llac. A moltes d’aquestes s’hi troben esglésies o monestirs aïllats, on es guarden les despulles dels antics emperadors d’Etiòpia i els tresors de l’església.

Es època de pluges i tot esta d’un color verd pujat. Fa goig, però Cristòbal i Ilde que ja han estat moltes vegades ens recorden que això només son uns mesos a l’any, la resta del temps el color que predomina es el marró i tot és molt àrid.© Jaume Olivet

Galeria: Visita Entos Eyesu-Monastery 2.Segons el conductor del bot, hi ha hipopòtams al llac, però tret d’alguns pelicans ...© Jaume Olivet

Galeria: Passeig pel Llac Tana 2.Per la tarda anem a veure els Salts d'aigua del Llac Tana, el Nil Blau .
© Jaume Olivet

Galeria: Els salts d'aigua del llac Tana 1- De camí.© Jaume Olivet

Galeria: Els salts d'aigua del llac Tana 2.Tinc moltes fotos i és molt difícil decidir quines no posar, totes tenen un record. Espero que quan sigui un avi, el parkinson no m’afecti al dit índex. Amb aquest dit, una tablet i els records, passaré les hores mortes.

© Jaume Olivet

Galeria: Els salts d'aigua del llac Tana 3.© Jaume Olivet

Galeria: Els salts d'aigua del llac Tana 4.Ens apropem a les cascades, hem creuar la corrent d’aigua per un pont penjat llanguíssim, tothom diu la seva.

© Jaume Olivet

Galeria: Els salts d'aigua del llac Tana 5.La veritat es que impressiona veure la quantitat d’aigua que baixa i la força amb que ho fa. Potser aquesta és la millor època de l’any per venir a Etiòpia. S’ha de patir algunes pluges a lo llarg del dia però gaudim d’un espectacle únic precisament gràcies a elles.

© Jaume Olivet

Galeria: Els salts d'aigua del llac Tana 6.Fa pena haver de marxar d’un lloc tan bonic.© Jaume Olivet

Galeria: Els salts d'aigua del llac Tana 7.Contador:
Counter
© Jaume Olivet