© Jaume Olivet
© Jaume Olivet

© Jaume Olivet

El president de la República de Carnestoltes
REPUBIS - ANUS

ha mort embogit pels plaers i excessos de tota mena als quals ha estat sotmès durant el seu (breu) mandat. Estimat poble de Tetassa!

Unim-nos tots i totes i totus en aquest clam de dolor i desesperació que s’eleva unànimement deis milers i milers de goles que ploren la sobtada mort del millor i més carismàtic president que ha tingut fins ara la nostra jove República!

Després de tants anys d’opressió borbònica, de la mà d’en Repubis-Anus havia arribat l’alliberament democràtic del nostre Carnestoltes. Un president, democràticament escollit pels membres i les membres de la Sussietat de l'Embut, que ha sabut acontentar el poble tetassenc amb aquests dies de festa, transgressió, disbauxes i provocacions diverses que han complagut a molts, i que han fet posar nerviosos i fins i tot han fet protestar els que sempre s’enfaden (els que es queixen del programa, els que es queixen del cartel I , els que envien cartes al diari, els que es queixen d’uns pits dibuixats o d’unes titoles de cartó pedra, bufffff ... que pesats!. .. En fi, els de sempre ... ).

Aquest Honorable President, dèiem, que tant ha fet per la nostra ciutat república de Tetassa, ha tingut la desgracia de morir i deixar-nos sols i desemparats just quan s’apropava un deis millors espectacles deis que podem gaudir avui dia gratuïtament. .. la campanya per les eleccions menucipals! Ai, Repubis-Anus, que bé que t’ho hauries passat veient com tots aquests aprenents que no t’arriben ni a la sola de la sabata es tiren els plats pel cap, els uns dient que la culpa de tot la tenen els que són a l'Ajuntafems perquè són uns inútils ... els altres dient que la culpa de tot la tenen els que són a la Xeneralitat i que els de l’oposició no en tenen ni idea ... i els que no són a cap lloc dient que la culpa de tot la tenen els que són a l'Ajuntafems i a la Xeneralitat i que, quan ells hi siguin, llavors sí que anirà tot millor!

Quins farts de riure t’hauries fet, estimat i mai prou plorat líder nostre, sentint tots aquests candidats i candidates i candidatus que diuen que treballen sempre per la ciutat i per treure’ns de la crisi, però que són incapaces de posar-se d’acord en res i que sempre troben malament el que ha fet aquest o l’altre o el de més enllà, no segueixen el teu exemple, Gran Repubis-Anus, tu que no feies distincions entre els que érem d’esquerres o de dretes, taurins o antitaurins, fumadors o no fumadors, catalans catalanitzats o catalans espanyolitzats ... A tots i totes i totus ens donaves plaer i emocions fortes, buscant sempre el consens (especialment mitjançant els òrgans sexuals, ai, perdó, volíem dir reproductors, que no s’enfadin els de sempre ... ) i arribant als acords que calguessin per tal de fer-la encara més grossa ...

Ai, Repubis-Anus! El teu temps s’ha acabat. .. i ara tornarem a l’avorriment i a les baralles de pati de col•legi sense que la teva llum infinita ens gruï f fora de les tenebres!

I per plorar-te com cal, no dubtarem ni un moment a assistir tots junts, com un sol home, una sola dona, i un sol cos, a la Gran Rua Mortuòria que sortirà de davant l'Ajuntafems el proper dimecres dia 9, a les 8 del vespre, i que després de recórrer els carrers del centre arribarà al parc de Valparadis, on tindrà lloc l’únic i inimitable espectacle de l’enterrament del Carnestoltes, i a continuació, una suculenta Sardinada Popular per a tots, totes i totus. I els de sempre absteniu-vos de venir, que potser us feriran la vostra sensibilitat i no volem que us escandalitzeu més, ara que ja s’ha acabat la broma.
RIP
Tetassa, març de 2011



© Jaume Olivet

- El difunt president a la porta de l'Ajuntafems -

© Jaume Olivet

El Xavi, la Joana, L'Enma i el Joan, tota la família sensera.
Diari Terrassa, dijous 10 de març de 2011



Ir a Pàgina principal Carnestoltes 2011

© Jaume Olivet 2011