© Jaume OlivetA Terrassa tenim la sort de tenir El Taller del Drac Petit, expert en la construcció i reparació de gegants, capgrossos i tota mena de bestiari. Especialistes en cartró pedra i figures originals.

El Taller es va iniciar a l'any 1981 de la mà d'en Jordi Grau, del seu germà Jan i del seu pare, en Josep. Neix per les ganes que Terrassa pogués recuperar el seus elements de cultura popular. així aconsegueix reparar els Gegants Vells de Terrassa i, al mateix any, crear el Drac de Terrassa.

Durant anys el Taller va anar creixent, al principi amb moltes reparacions i mica en mica amb noves creacions, i també establint amistat amb un altre gran escultor ara desaparegut, en Domingo Umbert.
Avui dia ja son més de 3 dècades creant i estimant la cultura. Estem orgullosos de tots els Gegants creats (Gerió de Girona, Gegants de Montblanc, Gegants de Sheffield (Regne Unit), Gegants de Martorell...) i gegantons, del Bestiari (Àliga de Badalona, àliga de Vic, Garol de l'Arboç...) i dels capgrossos (Capgrossos de l'Agrupació de colles Geganteres de Catalunya, del més de 30 capgrossos de l'any de Terrassa..) Però també ho estem molt de les restauracions de peces històriques,com l'Àliga de Vilafranca del Penedès o del Drac, un dels més antics de Catalunya.

www.facebook.com/Taller.dracpetit
jgdracpetit@hotmail.com
Telf. 670801557/937884992


© Jaume Olivet